Hannes Koro

Hannes Koro

Fastighetsmäklare
Partner
hannes.koro [at] skandiamaklarna.se

Hannes hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att tydligt och pedagogiskt förklara hur processen går till och hur hans plan ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till en framgångsrik affär. 
 
Förmågan att få napp används inte bara i jobbet, utan också när Hannes är ute med sina kompisar och fiskar i Mälaren eller i andra väl valda vatten. Ett annat stort intresse är fotboll, både att titta på och spela, även om det har blivit allt mindre av det senare med åren. 
 
Det som driver Hannes i vardagen är en stark tävlingsinstinkt och att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i de uppföljande utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet och snabba återkoppling.

4.8 av 5 i betyg från 266 kunder via Hittamäklare

"Vi hade tidigare kontakt med två andra mäklare som värderade bostaden väldigt likt Hannes värdering så värderingen och utgångspriset kändes rimligt sett till både det samt vad lägenheter i föreningen tidigare sålts för. Slutpriset landade sedan på 37% över utgångspriset så vi är otroligt nöjda med det och Hannes insats! Upplevde genom hela processen att Hannes var professionell och hade koll på hur/ när lägenheten skulle läggas ut till försäljning för att skapa ett stort intresse. Fotografen lyckades även få till riktigt fina bilder trots att dagsljuset på dagen för fotografering var i princip obefintligt. Vi köpte vår nya lägenhet av Hannes och valde då att även ge honom vårt säljuppdrag eftersom det fungerade så smidigt och bra när vi var köpare. Fick ett väldigt gott intryck på visningen av lägenheten vi köpte då han var trevlig och uppmärksam utan att vara påträngande. Kan varmt rekommendera Hannes och Skandiamäklarna!"

Läs rekommendationer