Hannes Koro

Hannes Koro

Fastighetsmäklare
Partner
hannes.koro [at] skandiamaklarna.se

Västerås mest rekommenderade mäklare under både 2019 och 2020, enligt Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.

Hannes hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att pedagogiskt förklara hur processen går till och hur planen ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till framgångsrika affärer.

Det som driver Hannes i vardagen är en stark tävlingsinstinkt och att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet och snabba återkoppling.

Förmågan att ”få napp” används inte bara i jobbet, utan även när Hannes fiskar med sina kompisar i Mälaren eller andra väl valda vatten. Ett annat intresse är fotboll, både att titta på och spela – även om det senare har blivit betydligt svårare att hinna med, nu när familjen har utökats med lilla dottern Ebba (som också får napp ibland).

4.8 av 5 i betyg från 359 kunder via Hittamäklare

"Hannes är en fantastisk mäklare som genuint bryr sig om att både köpare och säljare ska få en bostadsaffär som båda parter ska känna sig nöjda med. Han tog sig an utmaningen, uppdaterade oss löpande och hade regelbunden kontakt med oss under försäljningen. Han gick in i uppdraget helhjärtat och fick oss att känna oss som viktiga kunder fastän han ansvarar för många andra objekt samtidigt - ett stort plus att lyckas med det! Jag skulle absolut rekommendera Hannes till andra och välja honom nästa gång jag gör en affär! "

Läs rekommendationer