Hannes Koro

Hannes Koro

Fastighetsmäklare
Partner
hannes.koro [at] skandiamaklarna.se

Hannes hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att tydligt och pedagogiskt förklara hur processen går till och hur hans plan ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till en framgångsrik affär. 
 
Förmågan att få napp används inte bara i jobbet, utan också när Hannes är ute med sina kompisar och fiskar i Mälaren eller i andra väl valda vatten. Ett annat stort intresse är fotboll, både att titta på och spela, även om det har blivit allt mindre av det senare med åren. 
 
Det som driver Hannes i vardagen är en stark tävlingsinstinkt och att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i de uppföljande utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet och snabba återkoppling.

4.8 av 5 i betyg från 246 kunder via Hittamäklare

"Hannes skötte affären så proffsigt engagerad från början till slut. Återkopplade hela tiden.Suoertrevlig. Proffsig seriös presentation samt mycket förtroende ingivande vid första mötet. Jag rekommenderar Hannes 100ggr om. Skulle aldrig tveka att anlita honom igen "

Läs rekommendationer