Gabriel Kara

Gabriel Kara

Fastighetsmäklare
gabriel.kara [at] skandiamaklarna.se

Hej!

Mitt namn är Gabriel Kara och jobbar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna i Borås. Jag kommer tidigare från restaurangbranschen där jag drivit eget sedan 2015. Jag har bott i Borås de senaste 20 åren, jag känner till staden väl och besitter ett stort kontaktnät. Att välja mäklare kan vara ett svårt val, men väljer man mig som mäklare så står jag för ärlighet och lojalitet då jag anser att det är grunden för att skapa förtroende och bygga relationer. Som din mäklare sätter jag höga krav på mig själv och mitt främsta fokus är att du som kund känner trygghet, transparens och att jag finns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Då bostadsaffärer för många är en av de största affärerna man gör.

Jag talar flytande svenska, engelska och arabiska men behärskar även syrianska och turkiska. Att jag kan flera språk gör det lättare för mig att nå ut och kommunicera med flera Köpare & säljare.

När jag inte mäklar spenderar jag gärna tiden med min familj, mina nära och kära.

Ring eller mejla mig om du har några frågor eller funderingar! Min ambition är att även du blir min referens och rekommenderar mig vidare.

5 av 5 i betyg från 6 kunder via Hittamäklare

"Gabriel var lyhörd, engagerad och lätt att kommunicera med. Väldigt öppen i sin dialog och kunnig på sitt område. Jag kommer definitivt arbeta med honom igen när det är dags. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Gabriel Kara

Ta del av vår integritetspolicy