Borgstena, Borgstena

Stensered Lundagärde 6

Såld
  • 7 rum
  • 79 kvm
  • Villa

Hästgård med tre boxar

Välkommen till Stensered Lundagärde 6 i Borgstena, här har du en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett eget, charmigt falurött hus med vita knutar. Denna pittoreska fastighet är mer än bara ett hem; det är en plats där historia och modern bekvämlighet förenas i en harmonisk symfoni. I bostadshuset har man varsamt bevarat och återupplivat originaldetaljer från 1800-talet. Här möts du av den fullt fungerande vedspisen i gediget gjutjärn, som smälter samman med det moderna renoverade köket.

Detta hus erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Två rymliga vardagsrum ger dig flexibilitet och komfort utan att du behöver göra avkall på yta. En härlig braskamin ger den extra touchen till mysiga vinterkvällar, där du kan samlas med dina nära och kära och njuta av värmen och glöden.
De två badrummen är helkaklade och är utrustade med golvvärme, vilket ger dig den lyxen av varma fötter på kalla morgnar.

På tomten finns också ett fristående dubbelgarage som ger gott om plats för dina fordon eller andra tillhörigheter. Stall med tre hästboxar, sadelkammare samt en rymlig lada med loge och loft. Två stycken hagar varav ena har utgång från stallet.

Trädgården intill huset erbjuder gott om möjligheter för trädgårdsentusiaster. Här finns även ett stort växthus där du kan odla dina egna blommor och grönsaker. På baksidan av huset finner du en fristående vedeldad bastu med utsikt över ängen. Här kan du njuta av avkopplande bastubad medan du blickar ut över den vidsträckta naturen. Tomten erbjuder också gott om utrymme för lek och rörelse, perfekt för familjer med barn och husdjur.

Stensered Lundagärde 6 ligger i en idyllisk och fridfull miljö, omgiven av naturen precis utanför din dörr. För de naturälskande erbjuder omgivningen vackra skogspromenader och möjligheter till härliga utomhusaktiviteter. Samtidigt är du bara en kort bilfärd på cirka 20 minuter från centrala Borås och dess pulserande stadsliv. För pendlare finns också kollektivtrafikalternativ med bussar och tåg.
Endast några minuters bilresa bort finner du Fristad, med förskolor, matbutik, bensinmack och flera restaurangalternativ. Här finns bekvämligheter som gör vardagen smidig och enkel att hantera.

Välkomna till denna enastående fastighet som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet och gott om utrymme för dina drömmar och projekt. Här har du möjlighet att skapa minnen och upplevelser som varar i generationer. Kontakta oss för mer information och för att boka din personliga visning av detta unika hem.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna