Frida Celind

Fastighetsmäklare 073-335 80 08

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Frida

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv därav är valet av fastighetsmäklare inget som skall lämnas åt slumpen. Du skall ställa höga krav och vara kräsen i ditt val av fastighetsmäklare!

Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån din situation och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Min eftersträvan är att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär men också bäst betalt.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 i Borås, Bollebygd och Sjuhärad vilket gör att jag har en god lokalkännedom i hela Sjuhäradsbygden. Med min kunskap, min lokalkännedom och SkandiaMäklarnas starka varumärke i ryggen har jag alla produkter, verktyg och förutsättningar som krävs för att lyckas med din försäljning! Min målsättning är självklart att ni som säljare och som köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Då vet jag, att jag som fastighetsmäklare har lyckats!

Eftersom den ena bostadsaffären inte är den andra lik går jag till ett mycket varierande och roligt jobb med nya utmaningar och möjligheter varje dag som jag älskar och brinner för. Genom åren har jag förmedlat villor, bostadsrätter, gårdar, fritidshus etc.

Tveka inte att kontakta mig för en rådgivning kring din bostadssituation, om du önskar en värdering eller hjälp med en försäljning så tar vi det därifrån och framåt!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.