Fabian Forsgren

Blivande fastighetsmäklare 070-837 13 55

Om Fabian

Jag heter Fabian Forsgren och är i slutskedet av min mäklarutbildning.

Jag gör alltid mitt yttersta för att få saker gjort i tid och på ett professionellt sätt oavsett uppgift. I mitt arbete drivs jag av att prestera på en hög nivå och har alltid som mål att överträffa mina kunders förväntningar både gällande slutpris och servicen som kommer med att anlita mig.

Kvalitet framför kvantitet är något jag håller varmt om hjärtat, genom att anlita mig som din mäklare kan du vara helt säker på att din bostad får all den uppmärksamhet, tid och engagemang som krävs för att uppnå högsta resultat. Du som kund kommer känna dig trygg och uppdaterad genom hela förmedlingsprocessen.

Jag har en bakgrund inom elitidrott och framför allt golf där jag tävlat på de högsta tourerna i Sverige. Tack vare min golfkarriär har jag lärt mig vad som krävs för att lyckas. Hårt arbete, ihärdighet, kunskap och åter igen, hårt arbete.

Jag beräknas vara registrerad fastighetsmäklare i början av juli 2024 och är då mer förberedd och taggad än någonsin på att hjälpa dig genomföra din bästa och trevligaste affärer i livet. Tveka inte på att ringa, sms´a eller maila mig om du är intresserad av en värdering, konsultation eller vill sälja din bostad!

Jag finns i