Emma Borgström

Emma Borgström

Fastighetsmäklare
emma.borgstrom [at] skandiamaklarna.se

Hej! Mitt namn är Emma Borgström, jag är 25 år gammal och jobbar som fastighetsmäklare på Skandiamäklarna i Linköping. När jag inte arbetar gillar jag att umgås med familj och vänner, gå promenader med min hund Harley och träna.

Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen.

Ord från några säljare:
Väldigt flexibel med träffar, öppen dialog och genuin- fick aldrig den där tillgjorda känslan med henne, utan försäljningen kändes som ett resultat av teamwork mellan säljare och mäklare. Supernöjd med hur min bostadsaffär hanterades av Emma och kommer varmt rekommendera henne till andra i framtiden!

Vi intervjuade olika mäklare, E var yngst o relativt nyexaminerad. Hon gav ett mycket bra o energiskt intryck, var positiv, kunnig, och vi kände att hon skulle "ge allt" för att sälja vår lgh. Det som avgjorde valet, var att vi ville ge en ung, ärlig tjej, chansen att visa att,
"äldst är inte alltid bäst"!! Trots att marknaden stannade av tvärt, så gav E aldrig upp! Jag är övertygad om att hennes envishet, gav resultat, trots den tröga marknaden! Bra jobbat Emma!

Varmt välkommen att kontakta mig i samband med försäljning av din bostad!