Emma Borgström

Fastighetsmäklare 070-971 88 55

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Emma

Som fastighetsmäklare eftersträvar jag ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Min främsta styrka är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen.

Vad säger kunderna om mig?

4,9 / 5 i betyg (474 omdömen)

  • Emma hjälpte oss att få lägenheten såld utan att ens ha ut den på annons. Tack Emma för du är så fantastisk duktig på ditt jobb, alltid tillgänglig och peppar/stöttar inför försäljning.

    Thorells gata 5 2024-04-02
  • Att ha Emma som mäklare gjorde vår bostadsförsäljning till en mycket positiv upplevelse trots en seg marknad. De fantastiska omdömena som Emma hade fått av tidigare säljare var en aspekt som vi tog hänsyn till när vi bestämde mellan olika mäklare och det var ett smart val från vår sida! Emma är professionell med en personlig touch, lyhörd, empatisk och mycket lösningsorienterad.

    Johannes Magnus väg 42 2024-03-20

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.