Ella Andersson

Ella Andersson

Fastighetsmäklare
ella.andersson [at] skandiamaklarna.se

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv, om inte den absolut största. Det är ingen slump om den blir lyckad eller inte. Därför krävs en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en väl genomtänkt plan. Med hjälp av lite finsk sisu, ett hårt arbete och en förhandlingsteknik som heter duga kommer jag hålla din hand under din livs bästa affär.

Jag har efter flera år i branschen insett att jag lever efter filosofin att en bostadsaffär inte bara ska kännas professionell och trygg, utan framförallt att den ska kännas rolig och personlig! Jag står för ett stort personligt engagemang och en personlig relation där jag alltid finns tillgänglig för såväl er som säljare som potentiella köpare.

Jag slutar aldrig jobba förrän alla parter är 110% nöjda och nöjer mig inte med något annat än det absolut bästa. Det som driver mig är att överträffa era förväntningar och samtidigt leverera en trygg och högkvalitativ tjänst med ett brinnande engagemang, hårt arbete och service i absoluta världsklass.

Utmana mig!

5 av 5 i betyg från 47 kunder via Hittamäklare

"Ella har sålt vårt hus, ett hus vi bott och trivts fantastiskt i. Att sälja sitt hem är oavsett skäl jobbigt. Vi valde Ella till vår mäklare efter träffat flera andra. Ellas förmåga att få både oss och tilltänkta köpare bekväma är fantastisk. Att Ella älskar sitt jobb som mäklare och sina kunder är helt uppenbart för oss. Hon ger allt för både säljare och köpare, driv, affärssinne och förmågan att förstå människor gör Ella till den bästa mäklare vi mött. Vi kan mer än varmt rekommendera Ella eftersom vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Ella"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Ella Andersson

Ta del av vår integritetspolicy