Ella Andersson

Ella Andersson

Fastighetsmäklare
ella.andersson [at] skandiamaklarna.se

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv, om inte den absolut största. Det är ingen slump om den blir lyckad eller inte. Därför krävs en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en väl genomtänkt plan. Med hjälp av lite finsk sisu, ett hårt arbete och en förhandlingsteknik som heter duga kommer jag hålla din hand under din livs bästa affär.

Jag har efter flera år i branschen insett att jag lever efter filosofin att en bostadsaffär inte bara ska kännas professionell och trygg, utan framförallt att den ska kännas rolig och personlig! Jag står för ett stort personligt engagemang och en personlig relation där jag alltid finns tillgänglig för såväl er som säljare som potentiella köpare.

Jag slutar aldrig jobba förrän alla parter är 110% nöjda och nöjer mig inte med något annat än det absolut bästa. Det som driver mig är att överträffa era förväntningar och samtidigt leverera en trygg och högkvalitativ tjänst med ett brinnande engagemang, hårt arbete och service i absoluta världsklass.

Utmana mig!

5 av 5 i betyg från 59 kunder via Hittamäklare

"Vi är mycket nöjda och glada över samarbetet med Ella. Hon är professionell, lyhörd och proaktiv i kommunikationen. Hon satte rätt förväntningar från början, och var hela tiden mån om att vi var uppdaterade."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Ella Andersson

Ta del av vår integritetspolicy