Einar Johansson

Einar Johansson

Fastighetsmäklare
einar.johansson [at] skandiamaklarna.se

Jag heter Einar Johansson och har lyxen att arbeta med jobbet som jag drömt om sedan 15-årsåldern. Jag skulle beskriva mig själv som en tvättäkta tävlingsmänniska med hjärtat på rätt ställe. För mig är trygghet, transparens och empati oerhört viktiga delar i ett lyckat affärssamarbete.

Jag förmedlar villor och bostadsrätter i Linköping med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig naturligt. Dessutom besitter jag ett stort nätverk.

Med ett personligt engagemang och ett driv att maximera resultat guidar jag dig genom din bostadsaffär med ambitionen att kvalitetssäkra alla steg och överträffa mina kunders förväntningar. Att genomföra en bostadsaffär är ett stort åtagande som jag vill förvalta på bästa sätt för att uppnå maximal kundnöjdhet gentemot såväl säljare som köpare.

Kontakta mig gärna så bokar vi ett möte för att prata bostadsmarknad oavsett om du går i säljtankar eller är i behov av konsultation. Man måste alltid inleda förutsättningslöst med alla dörrar öppna!

Referens från tidigare kund:
"Einar är rak, trevlig och ärlig. Jag sålde i ett läge då marknaden var tuff, vilket innebar omvisningar och rätt tuffa veckor. Jag kände mig hela tiden trygg med Einar och han gav aldrig upp eller tappade engagemang. Han var också alltid tillgänglig och svarade rakt och öppet på mina funderingar även när svaren inte var de jag ville ha. Jag är helt enkelt helnöjd med mitt val av mäklare."