Daniel Rehn

Daniel Rehn

Fastighetsmäklare/Kontorschef
daniel.rehn [at] skandiamaklarna.se

Vad kul att du är inne på min sida och vill veta mer om mig! Nedan kommer en kortare beskrivning av mig som mäklare. Vill ni lära känna mig mer samt veta varför jag är rätt mäklare för just er försäljning så tycker jag vi ska boka in ett möte över en kopp kaffe på kontoret eller hemma hos er.

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och trivs fantastisk i min roll som kontorschef och fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Bor själv i Huddinge med min fru och våra två döttrar och har ett stort kontaktnät i kommunen. Under både 2017 och 2018 har jag bland annat varit den mäklaren som förmedlat flest bostäder i Vistaberg.

Jag har alltid högt ställda mål med alla mina försäljningar och jobbar alltid för att leverera en mäklartjänst som ger dig som säljare högsta möjliga pris och en smidig affär. Viktigt är även att spekulanterna känner en tillit för mig som mäklare, vilket ger er försäljning bättre förutsättningar att bli riktigt lyckad.

Jag vet att följande tre parametrar är extremt viktiga för att genomföra en lyckad affär:

- Engagemang
- Förtroende
- Tillgänglighet

Därför är detta något jag alltid fokuserar extra på under hela försäljningsprocessen.
Vill du ha omdömen från mina tidigare försäljningar och mitt arbete så lämnar jag mer än gärna ut referenser från uppdragsgivare/säljare som anlitat mig.

Ser fram emot att träffa er!