Daniel Forssell

Fastighetsmäklare 076-529 78 73

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Daniel

Mitt mål med varje bostadsaffär är att säljare och köpare ska känna att förväntningarna är både uppfyllda och överträffade, vilket jag försöker förverkliga genom att erbjuda en trygg och flexibel mäklartjänst där jag med noggrannhet, engagemang och struktur ser till att vara lyhörd för de behov du som säljare eller köpare har.

Varje bostadsaffär är unik och det är viktigt att den anpassas för att bli så gynnsam som möjligt för alla parter. Med Skandiamäklarnas starka varumärke i ryggen har jag alla produkter, verktyg och förutsättningar som krävs för att få till en positiv försäljning och en trygg flytt från ett läge till ett annat.

Efter att ha växt upp och varit yrkesverksam i Borås och Sjuhäradsbygden känner jag till våra områdes för- och nackdelar och kan med hjälp av den kunskapen marknadsföra de bostäder vi förmedlar anpassat efter kundens behov. Jag blev färdig fastighetsmäklare 2012 och har under åren förmedlat bostäder i Borås samt kringliggande kommuner. Det är en väldigt rolig och allsidig marknad att arbeta på, då vi förmedlar alla typer av bostäder - villor, bostadsrätter, lantbruk, fritidshus och tomter!

Välkommen att kontakta mig för att höra mer om hur jag kan hjälpa till att optimera just er bostadsaffär!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad med mig

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.