Marsjön, Rångedala

Sjövägen 1

  • 2 rum
  • 41 + 12 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 850 000 kr

Med ett mycket bra läge i området erbjuds nu detta fritidshus på Sjövägen 1 till försäljning. Stugan renoverades invändigt 2020 och de välplanerade 41 kvadratmetrarna inrymmer två rum och kök, varav ett sovrum, samt hygienutrymme med separett och tvättfat. Köket har gott om utrymme för egen matplats och från en liten hall bredvid köket nås en stor altan, helt under tak. I det stora rummet ryms soffgrupp, tv-möbel, hyllor och skåp och i sovrummet finns möjlighet till flertalet sängplatser.

Den plana, lättskötta trädgårdstomten bjuder in till grillkvällar, lek, planteringar och aktiviteter och det härliga läget med närhet till sjön ger både en vacker utsikt och möjlighet till långa, soliga dagar och kvällar. Bara ett par meter från fastigheten ligger Marsjöns kommunala badplats - en välskött badstrand med bl. a brygga, grillplats och en stor gräsyta.

Marsjön är populär för sitt rikliga fågelliv och att här finns gott om fisk och möjligheter till bad. Sjön ingår i ett system om tre sjöar, som är anslutna med kanaler. Området har vackra omgivningar och promenadvägar utmed sjön.

Från stugan är det drygt 9 km till välsorterad ICA-affär, bank, vårdcentral och olika restauranger mm. i Fristad. Riksväg 40 nås enkelt via Rångedala så Borås, Ulricehamn och Göteborg nås på ett snabbt och smidigt sätt.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Marsjön, Rångedala

Sjövägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.