Dajana Antulovic

Dajana Antulovic

Fastighetsmäklare
dajana.antulovic [at] skandiamaklarna.se

“Dajana har en inneboende vilja att genomföra och utveckla affärerna, hon är lyhörd, påläst, tydlig och närvarande i alla situationer. Med sitt hundraprocentiga commitment, sin inställning och en stor yrkesskicklighet skapar hon bra leveranser, nöjda kunder och ser nya möjligheter. Hon har en smittsam optimism, lyssnar in kundens behov och får denna att känna sig väl omhändertagen. Dajana vet vad hon vill, är stolt för det hon uppnått och nyfiken på vad hon kan åstadkomma.

Dajana visar ett verkligt genuint engagemang och kombinerat med hennes ödmjukhet känns hon alltid totalt närvarande i mötet med kunden. Med sin påtagliga professionalism och tydlighet i bemötandet är hon målinriktad, positiv och gör allt för att klienterna ska bli nöjda. Hon är seriös, smart och med sitt driv vill hon helst överträffa uppsatta mål. Dajana är en karismatisk och förtroendeingivande person som är lätt att tycka om, hon skapar både trygghet och arbetsglädje.”

Sammanställningen baseras på svar från kunder som lämnat svar anonymt i april 2019. Sammanställt och analyserat av Per Frykman - Your Professional Reputation YPR AB. per@reputationmastery.se

Med mycket energi och 9 års erfarenhet av både Stockholm och Linköping i upp- och nedgående marknad, står jag redo att hjälpa er igenom denna stora och viktiga process. En bostadsförsäljning eller ett köp är alltid starkt förankrad i känslor av glädje i det nya och ofta lite vemod i att lämna det gamla. Därför vill jag hjälpa dig att skapa de bästa förutsättningarna utefter din specifika situation för att åstadkomma bästa möjliga resultat.

Det jag lägger störst vikt vid i mitt jobb är att alltid ha ett tydligt målfokus i kombination med att vara lösningsfokuserad, transparent, ha en tydlig kommunikation så att alla parter, spekulant, köpare och säljare, känner sig trygga igenom hela processen.

4.9 av 5 i betyg från 91 kunder via Hittamäklare

"Dajana went above and beyond to help us, support us and sell our apartment in a ridiculously tough market. We’re very grateful for her and all the work she did and couldn’t recommend her highly enough. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Dajana Antulovic

Ta del av vår integritetspolicy