Calle Juhlin

Calle Juhlin

Fastighetsmäklare/Franchisetagare
Försäljningschef
calle.juhlin [at] skandiamaklarna.se

Från juristexamen till jobb som mäklarassistent och distanspluggande för att bli fastighetsmäklare. Calle tog sin mäklarexamen i början av 2012 och har sedan dess förmedlat i genomsnitt omkring 100 affärer per år. Det gör honom till en av Västerås mest framgångsrika och namnkunniga mäklare. Idag är han också försäljningschef.

Hemligheten? Att lyssna aktivt på kunderna, både säljare och köpare, och ställa följdfrågor för att förstå deras verkliga drivkrafter. Ofta säger människor en sak, men menar något annat eller säger inte hela sanningen. Genom att förstå drivkrafterna på djupet går det att hitta lösningar som passar alla inblandade parter. Många tänker på mäklare som riktiga storsnackare, men Calle lyssnar mer än han pratar.

Privat kretsar Calles liv idag mest kring familjen och idrott. Med en fru och två barn, är det full fart på hemmafronten. När det gäller sportandet har mycket handlat om bandy. Calle är uppvuxen i Tillberga utanför Västerås och har spelat i Tillberga bandy. Han är idag ordförande i klubben, som spelade i Elitserien för bara några år sedan. Kanske finns det ett samband mellan nätandet i bandy och förmågan att framgångsrikt föra fastighetsaffärer i mål?

5 av 5 i betyg från 18 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer