Calle Juhlin

Fastighetsmäklare / Kontorschef 070-498 60 23

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Calle

Från juristexamen till jobb som mäklarassistent och distanspluggande för att bli fastighetsmäklare. Calle tog sin mäklarexamen i början av 2012 och har sedan dess förmedlat i genomsnitt omkring 100 affärer per år. Det gör honom till en av Västerås mest framgångsrika och namnkunniga mäklare. Idag är han också försäljningschef.

Hemligheten? Att lyssna aktivt på kunderna, både säljare och köpare, och ställa följdfrågor för att förstå deras verkliga drivkrafter. Ofta säger människor en sak, men menar något annat eller säger inte hela sanningen. Genom att förstå drivkrafterna på djupet går det att hitta lösningar som passar alla inblandade parter. Många tänker på mäklare som riktiga storsnackare, men Calle lyssnar mer än han pratar.

Privat kretsar Calles liv idag mest kring familjen och idrott. Med en fru och två barn, är det full fart på hemmafronten. När det gäller sportandet har mycket handlat om bandy. Calle är uppvuxen i Tillberga utanför Västerås och har spelat i Tillberga bandy. Han är idag ordförande i klubben, som spelade i Elitserien för bara några år sedan. Kanske finns det ett samband mellan nätandet i bandy och förmågan att framgångsrikt föra fastighetsaffärer i mål?

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.