Åsa Belin

Åsa Belin

Fastighetsmäklare
asa.belin [at] skandiamaklarna.se

Jag heter Åsa Belin och har jobbat som mäklare på SkandiaMäklarna i över 15 år och älskar det.

Mina ledord är trygghet och energi samt jag ger mig inte förrän alla parter i din bostadsaffär är nöjda. Utmaningar är bland det bästa som finns! Jag är tävlingsmänniska och älskar att slå rekord. Det gör jag med stor glädje.

Det roligaste i mitt yrke är när man kan hitta lösningar som kunden kanske inte tänkt på själv. Det handlar mycket om att kunna inspirera och visa på möjligheterna i ett hem. Jag är en väldigt säljorienterad mäklare och arbetar mycket aktivt på mina visningar. Det gäller att alltid vara väl påläst och dessutom veta när jag skall ta ett steg tillbaka så att kunden själv kan ta in alla känslor, tankar och planering för ditt hem.

För mig är det viktigt att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner trygghet.
Det som driver mig i mitt jobb är att mina kunder vid slutet av varje försäljning har ett leende på läpparna, och gärna rekommenderar mig vidare till sina nära och kära.

Funderar du på att förändra din boendesituation eller bara nyfiken på värdet av din bostad? Kontakta mig gärna för att boka ett första möte, förutsättningslöst. Så ska jag berätta för dig hur vi tillsammans kan hjälpas åt att göra ditt livs största affär möjligen till ditt livs bästa affär.
Min förhoppning är att även du så småningom blir en av dem som rekommenderar mig vidare till sina nära och kära. Ser fram emot att få träffa dig!

4.8 av 5 i betyg från 12 kunder via Hittamäklare

"Stort engagemang från start och mycket god förståelse för psykologin bakom bostadsaffärer. En hel rad rekommendationer gavs mig redan i tidigt skede vilka jag försökte leva upp till så mycket jag bara orkade och även punkter som jag initialt upplevde som lite i överkant visade sig senare vara helt korrekta. Jag noterade tidigt att Åsa verkligen gillar sitt uppdrag och jag satte henne som lagkapten i det lilla team vi utgjorde och även om jag fick slita hårt så var alla insatser så rätt på alla sätt. Spontana reaktioner från visningarna och efterföljande budgivning visade att arbetet inte gick osynligt förbi. Min absolut varma rekommendation är att när Åsa säger något, då ska ni göra precis så oavsett om ni tycker det är lite väl tilltagen detaljnivå - det är det nämligen inte utan en av många små detaljer som besökare fångar upp, ibland utan att se det. Om ni bor som jag gjorde, stilistiskt helblind och mer mekaniskt funtad mot "det får duga om det fungerar" så kommer ni få en stor möjlighet att lära er något på resan detta innebär - jag kommer själv försöka återskapa stora delar av det jag lärt mig till mitt nya boende."

Läs rekommendationer