Ann-Sofie Bredahl

Ann-Sofie Bredahl

Fastighetsmäklare
Franchisetagare
ann-sofie.bredahl [at] skandiamaklarna.se

Efter många år i Malmö längtade jag tillbaka till naturen och lugnet. Flyttlasset styrdes mot Höör, vilket jag inte ångrat en sekund!
Att arbeta och bo i samma kommun har gett mig ett stort kontaktnät, vilket har gjort mig till en stolt ambassadör om varför man just ska flytta hit.
Glädjeyran jag fortfarande känner efter alla år i mitt yrke är det som driver mig framåt. Dessutom är jag den mäklare i Höörs kommun som de senaste fem åren fått flest rekommendationer via Hitta Mäklare.

Läs mer på https://www.hittamaklare.se/annsofie.bredahl
Tveka inte att kontakta mig när du är nyfiken på vad din bostad är värd eller du står i begrepp att sälja!

4.9 av 5 i betyg från 263 kunder via Hittamäklare

"Vi valde Ann-Sofie för att vi genom andra försäljningar och omdömen hade sett att hon verkade vara rätt mäklare för vårt hus och hon levde verkligen upp till våra förväntningar. Förarbete, fotografering, prospekt, marknadsföring och visning av vårt hus gjordes perfekt och när vi trodde att allt var klart, tog allt en ny vändning som varken Ann-Sofie eller vi kunde påverka och vi var tillbaka på ruta ett igen. Med snabbhet, kreativitet och goda råd till oss hade Ann-Sofie vänt katastrofen till ett bra avslut och kontraktsskrivning på knappt 4 timmar. Mycket skickligt. Vi är så nöjda att vi valde Ann-Sofie som verkligen visade att hon är så bra som "ryktet" säger. Välj henne! Ni kommer inte bli besvikna. Marianne & Martin"

Läs rekommendationer