Mäklare Nyköping/Oxelösund

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Nyköping/Oxelösund

När du ska byta bostad måste du tänka på att ha en mäklare som månar om dina intressen, är erfaren och har god kunskap om den lokala marknaden. Vi på SkandiaMäklarna strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service, vare sig du ska sälja ditt fritidshus eller köpa din första lägenhet. Välkommen in till oss på Brunnsgatan 38 i Nyköping!

Så kan SkandiaMäklarna hjälpa dig

SkandiaMäklarna är marknadsledande i din marknad och har lång erfarenhet av att förmedla alla olika typer av fastigheter. Oavsett om du ska köpa eller sälja så kan vi erbjuda avancerad kunskap och expertis. Vårt mål är att både köpare och säljare ska få sina behov och önskemål uppfyllda. Vi är med dig genom hela processen och hjälper dig med:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Nyproduktion
  • Tomter
  • Lantbruk
  • Kommersiella fastigheter

Utöver lokalkännedom, engagemang och expertis, erbjuder vi även flera tjänster som underlättar processen för dig. Till exempel kan du utnyttja vår trygghetsförsäkring (dolda felförsäkring). Vi samarbetar med den bästa stylingföretaget Leva Rum, för att göra din bostad så attraktiv som möjligt. Vi kan dessutom assistera dig med att få tag på städ- och flytthjälp som möter dina förväntningar. Det gör bostadsbytet enklare..

Hitta ditt drömboende i Nyköping

SkandiaMäklarna har gjort tillräckligt många fastighetsaffärer för att veta att ingen affär är likadan. Vi lyssnar på dig och tar hänsyn till dina önskemål, samtidigt som vi ger dig och din fastighet all den tid och uppmärksamhet ni förtjänar. Varje kund och varje fastighetsaffär är lika betydelsefull och därför vi är den bästa fastighetsmäklaren.

Överväger du på att byta bostad?

Hör gärna av dig till oss på kontoret med frågor och funderingar. Oavsett om du vill ha din fastighet värderad eller om du vill veta vilka bostadsrätter och hus som finns på marknaden just nu, finns vi här för att hjälpa dig. Välkommen till din lokala mäklare i Nyköping och Oxelösund.

Vi värnar om vår miljö och planterar träd i Afrika

För att göra vårt klimatavtryck så litet som möjligt går vi över till digitala visningsprospekt från och med den 1 juni 2020. Idag forslas visningsprospekten från tryckeri till mäklare med bil/lastbil. Prospekt som sedan i väldigt hög grad slängs efter visningarna. Därför går vi nu över till enbart digitala visningsprospekt i en lika snygg bläddringsbar folder i alla våra digitala kanaler. Vi har marknadens finaste beskrivningar och som vi är väldigt stolta över, men nu är tiden mogen att ta detta steg, någon måste våga vara först och visa vägen och på SkandiaMäklarna i Nyköping är vi stolta över att vi leder även denna utveckling. För varje förmedlad affär kommer vi att plantera vi ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen.

Våra mäklare i Nyköping/Oxelösund

Alex Lorant
Fastighetsmäklare
alex.lorant [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Andreas Carlquist
Fastighetsmäklare
andreas.carlquist [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Elin Bjurevall
Fastighetsmäklare
elin.bjurevall [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Haris Bijelonja
Fastighetsmäklare
haris.bijelonja [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Mats Axner
Fastighetsmäklare
mats.axner [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Mikaela Ringgren
Fastighetsmäklare
mikaela.ringgren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Amanda Karlsson
Fastighetsmäklare
Föräldraledig
amanda.karlsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Håkan Thelin
Franchisetagare
hakan.thelin [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Katarina Hultström
Mäklarassistent
katarina.hultstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lotta Jonsson
Mäklarassistent
lotta.jonsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Sari Grindberg
Mäklarassistent
sari.grindberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Anton Ekengren
Trainee
Roger Buske
Fastighetsmäklare kommersiella fastigheter
roger.buske [at] skandiamaklarna.se (E-posta)