Anette Siljelin

Fastighetsmäklare/Kommersiell Fastighetsmäklare/Partner 072-857 02 22

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Anette

Bostadsförsäljningar är stora, spännande och komplexa affärer som innehåller ett stort mått av juridik, ekonomi och skicklig förhandling. Men den innehåller också så mycket mer där ändrade livssituationer på olika sätt tryggt och säkert ska leda till en lyckad bostadsaffär. För mig är det alltid en förmån att få förtroendet att hjälpa dig som köpare och säljare genom hela processen och den vårdar jag omsorgsfullt med mycket tid och engagemang.
Anlitar du mig som så får du en snabb, driven, engagerad och glad mäklare eftersom jag får arbeta med allt jag brinner för på en och samma gång! Jag älskar utmaningar och ger aldrig upp, envis som synden men alltid med glimten i ögat. Har nära till skratt och gillar att se det humoristiska i det mesta i livet.
Jag har en tidigare yrkesbakgrund som rekryterare, coach, utbildare och säljare och under ett flertal år gav jag också ut gratistidningarna SUCCÉ och SE HIT! Utöver fastighetsmäklarutbildningen har jag läst matematik, organisation och ledarskap samt företagsekonomi på universitetsnivå.
Vill du ha kontakt med mig för en kostnadsfi värdering av din bostad eller för rådgivning inför en försäljning eller kanske hjälp att köpa en bostad? Då är du varmt välkommen att kontakta mig via telefon, sms eller mejl. Vi hörs!

https://www.hittamaklare.se/anette.siljelin#:~:text=Flest%20rekommendationer%2C%20Nyk%C3%B6ping,hel%C3%A5r%202022

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.