Fastighetsmäklare i Norrköping

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Norrköping

Inte hittat ditt drömboende ännu? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Norrköping. Här hjälper vi dig med allt som hör flytt och bostad till, vare sig du bara har några funderingar eller är redo att ta nästa steg och byta bostad. Tveka inte att kontakta oss eller komma in på ett besök. Du hittar oss på Drottninggatan 3.

Vi säljer flest bostäder i Norrköping

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi säljer flest bostäder i Norrköping och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför värdesätter vi goda kundrelationer och anpassar våra arbetsmetoder efter just dig. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer och vi sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. När du anlitar oss kan vi garantera att vi göra vårt yttersta för att möta dina personliga önskemål och behov, vare sig det handlar om köp eller försäljning av bostadsrätt, villa, lokal eller tomt.

Din fastighetsmäklare i Norrköping

Vi på SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Norrköping och det faktum att vi finns på plats betyder att vi både jobbar och bor här. Vi hjälper dig även med allt från en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad till visningar och budgivning liksom alla de juridiska delar som ingår vid köp eller försäljning av bostad.

Hör gärna av dig till oss på kontoret med frågor och funderingar. Oavsett om du vill ha din fastighet värderad eller om du vill veta vilka bostäder som finns på marknaden just nu, finns vi här för att hjälpa dig.

Du kan även enkelt boka mäklare för ett hembesök, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad.

Solhöjden – Björkalund

Björkalund är en ny barnvänlig stadsdel i Norrköping med tallskogen och öppna ängar som närmaste grannar – och tillräckligt nära staden för att ta cykeln till jobbet. En stadsdel med en egen puls. Här säljstartar vi snart det nya bostadskvarteret Brf Solhöjden med 15 radhus ritade av arkitekterna på Blooc om 124 kvm i två plan. Precis som namnet avslöjar präglas kvarteret av det höga och soliga läget med den vackra tallskogen bakom husen som närmsta granne. Solhöjden utvecklas i samarbete mellan Blooc och Nordhem Bostad där vårt gemensamma fokus på arkitektur och funktionalitet kommer att prägla kvarteret och varje unika hem. Anmäl ditt intresse för att ta del av förhandsinformation om Solhöjden.

Brf Sandbyhofs gård

Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn. I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för ett flerfamiljshus Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen.

Brf Trivsamheten

I Torsviken kan du njuta av livet mitt i naturen, med utsikt över Bråviken – samtidigt som du har den service du behöver i din vardag inom räckhåll. Just här planerar vi för nybyggda radhus och parhus med villakänsla: med både altan, balkong och egen täppa. 20 minuter från Norrköping.

Lindöstrand 2

I Lindö Strand 2 i populära Lindö bor du i ett naturskönt område med havet utanför dörren, i ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval.

Våra mäklare i Norrköping

Alexander Bergh
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
alexander.bergh [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Amanda Segersten
Fastighetsmäklare
amanda.segersten [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Evelina Ågren
Fastighetsmäklare
evelina.agren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emma Aldhagen
Fastighetsmäklare
emma.aldhagen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fredrik Berg
Fastighetsmäklare
fredrik.berg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jens Jörheden
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
jens.jorheden [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lukas Landberg
Fastighetsmäklare
lukas.landberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Magnus Örevik
Fastighetsmäklare
magnus.orevik [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Gunnarsson
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.gunnarsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Wigren
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.wigren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pontus Svahn
Fastighetsmäklare
pontus.svahn [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Louise Magnusson
Verksamhetschef
louise.magnusson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Angela Christensen
Blivande mäklare / Säljstöd / Office Manager
angela.christensen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alexandra Owens
Säljstöd / Office Manager
alexandra.owens [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Filip Ljungström
Blivande mäklare / Säljstöd
filip.ljungstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Filip Åberg
Blivande mäklare / Säljstöd / Office Manager
filip.aberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kristian Horvath
Blivande mäklare
kristian.horvath [at] skandiamaklarna.se (E-posta)