Fastighetsmäklare i Norrköping

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Norrköping

Inte hittat ditt drömboende ännu? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Norrköping. Här hjälper vi dig med allt som hör flytt och bostad till, vare sig du bara har några funderingar eller är redo att ta nästa steg och byta bostad. Tveka inte att kontakta oss eller komma in på ett besök. Du hittar oss på Drottninggatan 3.

Vi säljer flest bostäder i Norrköping

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi säljer flest bostäder i Norrköping och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför värdesätter vi goda kundrelationer och anpassar våra arbetsmetoder efter just dig. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer och vi sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. När du anlitar oss kan vi garantera att vi göra vårt yttersta för att möta dina personliga önskemål och behov, vare sig det handlar om köp eller försäljning av bostadsrätt, villa, lokal eller tomt.

Din fastighetsmäklare i Norrköping

Vi på SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Norrköping och det faktum att vi finns på plats betyder att vi både jobbar och bor här. Vi hjälper dig även med allt från en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad till visningar och budgivning liksom alla de juridiska delar som ingår vid köp eller försäljning av bostad.

Hör gärna av dig till oss på kontoret med frågor och funderingar. Oavsett om du vill ha din fastighet värderad eller om du vill veta vilka bostäder som finns på marknaden just nu, finns vi här för att hjälpa dig.

Du kan även enkelt boka mäklare för ett hembesök, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad.

Aktuella nyproduktionsprojekt

AquaVillage - Samhället som byggs på vattnet!

Välkommen till Skeppsbrostaden och AquaVillage - det spännande samhället som byggs direkt på vattnet! AquaVillage är beläget på Östra piren 1 A-Q i Västerviks nya stadsdel Skeppsbrostaden. Här planeras att byggas totalt 17 flytande villor i första etappen, och redan nu har fyra hus blivit färdigbygg.

Brf Skogspromenaden

Längtar du efter ett liv närmare naturen? I Torsviken (en del av Krokek) har du nära till både skog och vatten – samtidigt som du har den service du kan behöva i vardagen inom räckhåll. Just nu planerar vi för nybyggda radhus och kedjehus: alla med stora uteplatser. 20 minuter från Norrköping.

Lindöstrand 2

Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn. I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för ett flerfamiljshus Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm.

Skärgårdstomter i underbar miljö, Gryts skärgård!

I bästa tänkbara skärgårdsmiljö alldeles invid Gryts Varv finns nu möjligheten att förvärva en tomt för nybyggnation av såväl fritids- eller permanentboende. Området är nyexploaterat och består av 34 tomter med varierande lägen.

Manhem

Välkommen till Manhem, ett naturnära boende tio minuter från Norrköping - och med promenadavstånd till Bråviken! Området ligger granne med Bråvikens Golfklubb med anrika Manheims säteri som klassisk restaurang. Ett par minuters bilresa från området ligger Norrköping airport som tar dig vidare ut i världen.

Våra mäklare i Norrköping

Alexander Bergh
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
alexander.bergh [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Angela Christensen
Fastighetsmäklare
angela.christensen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emma Aldhagen
Fastighetsmäklare
emma.aldhagen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Filip Ljungström
Fastighetsmäklare
filip.ljungstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Filip Åberg
Fastighetsmäklare
filip.aberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jens Jörheden
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
jens.jorheden [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kristian Horvath
Fastighetsmäklare
kristian.horvath [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lukas Landberg
Fastighetsmäklare
lukas.landberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Gunnarsson
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.gunnarsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Wigren
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.wigren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pontus Svahn
Fastighetsmäklare
pontus.svahn [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Louise Magnusson
Verksamhetschef
louise.magnusson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alexandra Owens
Säljstöd / Office Manager
alexandra.owens [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Elin Siborne
Fastighetsmäklare
Säljstöd/Office Manager
elin.siborne [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Daniel Holmqvist
Blivande fastighetsmäklare
daniel.holmqvist [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fabian Forsgren
Blivande fastighetsmäklare
fabian.forsgren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Rasmus Nilsson Lindström
Blivande fastighetsmäklare
rasmus.nilsson.lindstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)