Fastighetsmäklare i Norrköping

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Norrköping

Inte hittat ditt drömboende ännu? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Norrköping. Här hjälper vi dig med allt som hör flytt och bostad till, vare sig du bara har några funderingar eller är redo att ta nästa steg och byta bostad. Tveka inte att kontakta oss eller komma in på ett besök. Du hittar oss på Drottninggatan 3.

 

Vi säljer flest bostäder i Norrköping

 

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi säljer flest bostäder i Norrköping och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför värdesätter vi goda kundrelationer och anpassar våra arbetsmetoder efter just dig. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer och vi sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. När du anlitar oss kan vi garantera att vi göra vårt yttersta för att möta dina personliga önskemål och behov, vare sig det handlar om köp eller försäljning av bostadsrätt, villa, lokal eller tomt.

 

Din fastighetsmäklare i Norrköping

Vi på SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Norrköping och det faktum att vi finns på plats betyder att vi både jobbar och bor här. Vi hjälper dig även med allt från en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad till visningar och budgivning liksom alla de juridiska delar som ingår vid köp eller försäljning av bostad.

Hör gärna av dig till oss på kontoret med frågor och funderingar. Oavsett om du vill ha din fastighet värderad eller om du vill veta vilka bostäder som finns på marknaden just nu, finns vi här för att hjälpa dig.

Du kan även enkelt boka mäklare för ett hembesök, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad.

Brf Northun

Välkommen till Kneippgatan 7 och ett modernt liv i 1800-talsmiljö. Här går du ut och in i framtiden som du själv vill. Njut av dessa lummiga kvarter, ett lugnt läge bara minuter från statspulsen. Brf Northun i Kneippen erbjuder lägenheter från 1-5 rum och kök mellan 32 och 112 kvm, balkonger, inglasad terrass, kakelugnar, hög takhöjd och utsikt mot Strömmen.

Brf Höjden 1

Våra grupphusområden runt om i Sverige är mycket populära och nu planerar vi för ett nytt område i Norrköping. Det natursköna området på höjden ovanför sjön Glan fortsätter att växa. Här, i bästa läge, planerar vi för ett nytt kvarter med smarta, effektiva par- och radhus. Brf Höjden, beläget i Svärtinge, består av 28 bostäder på 105 kvm.

Brf Dansbandet 1

Här i gröna, sköna Sandtorp kommer vi på OBOS att bygga 32 lägenheter om 53, 82 och 95 smarta kvadratmetrar. Tvåor, treor och fyror – ett perfekt boende för dig som vill ha nära till Norrköpings city men samtidigt njuta av lugnet som ett naturnära område för med sig. Varför inte på din egen balkong?

Brf Lindö Strand 1

Här blir det lätt att trivas. I omtyckta Lindö bor du i ett naturskönt område med havet utanför dörren. Lindö Strand blir ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval.

Brf Stinsen

Norrköping är en stad i förändring och här satsas det för att möta morgondagens utmaningar. Mellan Norra Promenaden och Slottsgatan växer ett nytt innerstadsområde fram, som förutom bostäder även innefattar kontor, verksamheter och hotell. Här, mittemot Resecentrum, kommer ett flertal bostadshus att uppföras. Kärnhems kvarter – Brf Stinsen – får ett unikt läge med fasader som vetter mot både Godsgatan och Norra Promenaden. Perfekt för dig som trivs med citylivet inpå knuten. För dig som tycker om att ta det lugnt, hittar du den grönskade Carl Johans park precis runt knuten. Som boende i Brf Stinsen har du nära till det mesta.

Våra mäklare i Norrköping

Alexander Bergh
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
alexander.bergh [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Amanda Segersten
Fastighetsmäklare
amanda.segersten [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alicja Krawczyk
Fastighetsmäklare
alicja.krawczyk [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Evelina Ågren
Fastighetsmäklare / Kontorschef
evelina.agren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emma Aldhagen
Fastighetsmäklare
emma.aldhagen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jens Jörheden
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
jens.jorheden [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jennifer Karlsson
Fastighetsmäklare
jennifer.karlsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Gunnarsson
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.gunnarsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Wigren
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.wigren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Robert Willman Borvik
Fastighetsmäklare
robert.willmanborvik [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Angela Christensen
Mäklarassistent
angela.christensen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alexandra Owens
Mäklarassistent
alexandra.owens [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lukas Landberg
Trainee
lukas.landberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Billy Johansson
Trainee
billy.johansson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)