Fastighetsmäklare i Norrköping

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Norrköping

Inte hittat ditt drömboende ännu? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Norrköping. Här hjälper vi dig med allt som hör flytt och bostad till, vare sig du bara har några funderingar eller är redo att ta nästa steg och byta bostad. Tveka inte att kontakta oss eller komma in på ett besök. Du hittar oss på Drottninggatan 3.

Vi säljer flest bostäder i Norrköping

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi säljer flest bostäder i Norrköping och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför värdesätter vi goda kundrelationer och anpassar våra arbetsmetoder efter just dig. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer och vi sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. När du anlitar oss kan vi garantera att vi göra vårt yttersta för att möta dina personliga önskemål och behov, vare sig det handlar om köp eller försäljning av bostadsrätt, villa, lokal eller tomt.

Din fastighetsmäklare i Norrköping

Vi på SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Norrköping och det faktum att vi finns på plats betyder att vi både jobbar och bor här. Vi hjälper dig även med allt från en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad till visningar och budgivning liksom alla de juridiska delar som ingår vid köp eller försäljning av bostad.

Hör gärna av dig till oss på kontoret med frågor och funderingar. Oavsett om du vill ha din fastighet värderad eller om du vill veta vilka bostäder som finns på marknaden just nu, finns vi här för att hjälpa dig.

Du kan även enkelt boka mäklare för ett hembesök, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad.

Prisvärda nybyggda parhus med unikt läge

Här mitt emellan Norrköping och Finspång bygger vi en småskalig och trivsam parhusmiljö med 10 st parhusvilla i äganderättsform om 146 kvm. Bostäderna har en hög standard och erbjuder en öppen planlösning med generösa 2,70 meter i takhöjd på nedre plan. I bostaden ingår som standard en stor köksö med stenskivor av hög kvalitet samt stenskiva i tvättstuga, även där med underlimmad ho. Stenskivor som fönsterbrädor, tvättmaskin, torktumlare, ekparkettgolv och HTH-kök ingår i alla bostäder. Dessutom ingår även ett garage med en terass.

Arkö Bostad står för färdigmålad fasad. Det finns inga tillkommande kostnader för villagrunden oavsett geoteknik. Arkö bostad står alltid för eventuella tillkommande kostander gällande grundläggningen. Ett unikt boende som ligger nära härlig natur och mitt i mellan sjöarna Risten och Käxten. Med närhet till riksväg är det bara 15 minuter från Finspång och 25 minuter från Norrköping. Ett visningshus finns i Norrköping för den som är intresserad, kontakta vår mäklare nedan.

Brf Skogspromenaden

Längtar du efter ett liv närmare naturen? I Torsviken (en del av Krokek) har du nära till både skog och vatten – samtidigt som du har den service du kan behöva i vardagen inom räckhåll. Just nu planerar vi för nybyggda radhus och kedjehus: alla med stora uteplatser. 20 minuter från Norrköping.

Brf Sandbyhofs gård

Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn. I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för ett flerfamiljshus Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen.

Lindöstrand 2

I Lindö Strand 2 i populära Lindö bor du i ett naturskönt område med havet utanför dörren, i ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval.

Våra mäklare i Norrköping

Alexander Bergh
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
alexander.bergh [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Amanda Segersten
Fastighetsmäklare
amanda.segersten [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Angela Christensen
Fastighetsmäklare
angela.christensen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emma Aldhagen
Fastighetsmäklare
emma.aldhagen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Filip Ljungström
Fastighetsmäklare
filip.ljungstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Filip Åberg
Fastighetsmäklare
filip.aberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fredrik Berg
Fastighetsmäklare
fredrik.berg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jens Jörheden
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
jens.jorheden [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kristian Horvath
Fastighetsmäklare
kristian.horvath [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lukas Landberg
Fastighetsmäklare
lukas.landberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Gunnarsson
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.gunnarsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Marcus Wigren
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
marcus.wigren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pontus Svahn
Fastighetsmäklare
pontus.svahn [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Louise Magnusson
Verksamhetschef
louise.magnusson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alexandra Owens
Säljstöd / Office Manager
alexandra.owens [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Elin Siborne
Fastighetsmäklare
Säljstöd/Office Manager
elin.siborne [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Rasmus Nilsson Lindström
Blivande fastighetsmäklare
rasmus.nilsson.lindstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)