Fastighetsmäklare i Höör

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Höör

SkandiaMäklarna Landgren i Höör säljer fastigheter av olika slag i Höör och Hörby med omnejd. Vi har lång erfarenhet av att vägleda köpare och säljare till lyckade bostadsaffärer och berättar gärna mer. Boka ett möte så lägger vi upp en plan som passar just dina behov. Få engagerad experthjälp hela processen igenom av din lokala mäklare i Höör.

En fastighetsmäklare i Höör och Hörby

Vad behöver just du hjälp med? Sälja släktgården och tillhörande fastigheter? Eller är det din första lägenhet du vill köpa? Vi hjälper dig som vill köpa eller sälja en bostad från steg ett fram tills det att affären är avslutad. Alla situationer är unika och vi lägger alltid upp en kundspecifik plan med dina önskemål när du bokar ett möte hos oss. Eftersom vi har god lokalkännedom, ett stort kontaktnät och engagerade mäklare når du snabbt ett bra resultat. Låt oss hjälpa dig byta bostad! Vi förmedlar bland annat följande fastigheter i Höör och Hörby: Villor, Bostadsrätter, Gårdar och tomter, Hästgårdar och Sommar- och fritidshus.

Sälj, köp och flytta med SkandiaMäklarna

Att byta bostad kan ta emot eftersom det känns bökigt och komplicerat. Men det behöver inte vara det. Låt oss hjälpa dig ända från början med värdering, objektbeskrivning, visning, budgivning och det juridiska i kontraktsskrivningen. Om du fortfarande är osäker på om du vill sälja eller inte kan du boka ett förutsättningslöst möte och få en kostnadsfri värdering av din bostad.

För den som vill göra det ännu enklare för sig finns det gott om bra flytt- och städfirmor som vi gärna tipsar om.

Hitta ditt framtida boende i Höör eller Hörby

Det är roligt att leta efter sitt drömboende eftersom det finns goda chanser att du faktiskt finner det – inte minst med vår expertis vid din sida. Hitta hem i Höör eller Hörby med omnejd tillsammans med SkandiaMäklarna.

Våra mäklare i Höör

Ann-Sofie Bredahl
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
ann-sofie.bredahl [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lisa Falke
Fastighetsmäklare
lisa.falke [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Julia Svärd
Fastighetsmäklare
julia.svard [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Monica Persson
Mäklarassistent
monica.persson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Höör
Järnvägsgatan 1
243 30 Höör
E-post hoor [at] skandiamaklarna.se