Fastighetsmäklare i Höör
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Höör

När du letar efter en engagerad och driven mäklare är det viktigt att du hamnar rätt. Vi på SkandiaMäklarna tror på ett samarbete där lokalkännedom, kommunikation och kunskap står i fokus. I Mellanskåne, dvs Eslöv, Höör, Hörby är vi ett gäng engagerade mäklare som strävar efter att hjälpa dig hitta hem. Välkommen in till oss!

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta drömboendet

Det var länge sedan som SkandiaMäklarna siktade in sig på att bli bäst i branschen. Vi har till följd av det utvecklat välfungerande strategier som resulterar i lyckade bostadsaffärer. Dessa strategier är uppbyggda på år av erfarenhet, där vi gallrat fram vad som skapar en framgångsrik mäklarfirma. Vi tror att kunskap, lokalkännedom och personlig service är vad som separerar oss från mängden. Kom in till oss så hjälper vi dig hitta ditt framtida hem och drömboende.

Dina behov i fokus

Vi anpassar våra strategier utifrån varje enskild kund, så att dina behov förblir i fokus. På kontoret i Eslöv känner vi till varenda grusväg och kullersten i området. Det innebär att vi har goda råd att ge när du har funderingar om bostadsmarknaden och dess lokala förutsättningar. Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

  • Objektbeskrivning
  • Budgivning
  • Visning
  • Köpekontrakt

Vi hjälper dig att sälja och köpa bostadsrätter, villor, tomter, gårdar och lokaler. Med våra kontakter inom städ, flytt och homestyling hjälper vi dig ytterligare på vägen, i kombination med våra trygghetsförsäkring, tilläggstjänster och expertis.

En kompetent fastighetsmäklare

Din lokala fastighetsmäklare är kompetent, engagerad och driven. Det finns inget projekt som är för litet eller stort. När bostadsmarknaden svänger, så svänger vi med. Ibland är det till och med vi som skapar svängarna. Sätt dig i passagerarsätet och låt oss föra dig framåt i din jakt på det perfekta boendet. Kontakta oss redan idag, så planerar vi för framtiden tillsammans.

Mäklare Höör

SkandiaMäklarna Landgren i Höör säljer fastigheter av olika slag i Höör och Hörby med omnejd. Vi har lång erfarenhet av att vägleda köpare och säljare till lyckade bostadsaffärer och berättar gärna mer. Boka ett möte så lägger vi upp en plan som passar just dina behov. Få engagerad experthjälp hela processen igenom av din lokala mäklare i Höör.

En fastighetsmäklare i Höör och Hörby

Vad behöver just du hjälp med? Sälja släktgården och tillhörande fastigheter? Eller är det din första lägenhet du vill köpa? Vi hjälper dig som vill köpa eller sälja en bostad från steg ett fram tills det att affären är avslutad. Alla situationer är unika och vi lägger alltid upp en kundspecifik plan med dina önskemål när du bokar ett möte hos oss. Eftersom vi har god lokalkännedom, ett stort kontaktnät och engagerade mäklare når du snabbt ett bra resultat. Låt oss hjälpa dig byta bostad! Vi förmedlar bland annat följande fastigheter i Höör och Hörby: Villor, Bostadsrätter, Gårdar och tomter, Hästgårdar och Sommar- och fritidshus.

Sälj, köp och flytta med SkandiaMäklarna

Att byta bostad kan ta emot eftersom det känns bökigt och komplicerat. Men det behöver inte vara det. Låt oss hjälpa dig ända från början med värdering, objektbeskrivning, visning, budgivning och det juridiska i kontraktsskrivningen. Om du fortfarande är osäker på om du vill sälja eller inte kan du boka ett förutsättningslöst möte och få en kostnadsfri värdering av din bostad.

För den som vill göra det ännu enklare för sig finns det gott om bra flytt- och städfirmor som vi gärna tipsar om.

Hitta ditt framtida boende i Höör eller Hörby

Det är roligt att leta efter sitt drömboende eftersom det finns goda chanser att du faktiskt finner det – inte minst med vår expertis vid din sida. Hitta hem i Höör eller Hörby med omnejd tillsammans med SkandiaMäklarna.

Våra mäklare i Höör

Ann-Sofie Bredahl
Fastighetsmäklare
Aktiv i Eslöv, Höör, Hörby
ann-sofie.bredahl [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Irja Forsberg Holst
Fastighetsmäklare
irja.holst [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lisa Falke
Fastighetsmäklare
lisa.falke [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Höör
Järnvägsgatan 8
243 30 Höör
E-post hoor [at] skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna Höör
Järnvägsgatan 8
243 30 Höör
E-post hoor [at] skandiamaklarna.se