Mäklare Hässleholm

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Hässleholm

Din erfarna fastighetsmäklare

Ditt hem är en plats du ska tycka om. Välkommen in till oss för att få goda råd och tips inför ditt bostadsbyte!

Köp eller sälj din bostad med oss

När du ska göra en bra bostadsaffär krävs det att du väljer en bra mäklare. SkandiaMäklarna i Hässleholm vet hur du på bästa sätt byter bostad och ger dig både engagemang och kunnighet när du är redo för nästa steg. Värdera din bostad kostnadsfritt och låt oss hjälpa dig på vägen mot ditt framtida boende.När du ska köpa eller sälja en bostad behöver du en pålitlig mäklare i ryggen. Vi finns här för dig och gör processen både trygg, smidig och enkel. Vi har funnits på plats i Hässleholm sedan 1999 och har hunnit hjälpa ett stort antal kunder att hitta sitt drömboende. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar eller vill komma in på ett förutsättningslöst möte.

Engagerad fastighetsmäklare i Hässleholm

Som erfarna mäklare i Hässleholm har vi stor lokalkännedom och vet hur marknaden ser ut. Du möter stort engagemang men även kunskap hos oss. Vi värderar gärna din bostad åt dig Du hittar oss centralt vid Nytorget på Lövgatan 1.

Låt oss hjälpa dig göra en lyckad affär, oavsett vad för fastighet det handlar om. Vi förmedlar hus, bostadsrätter, fritidshus, tomter och gårdar.

 

Våra mäklare i Hässleholm

Charlotte Andersson
Fastighetsmäklare
charlotte.andersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Hässleholm
Nytorget, Lövgatan 1
28122 Hässleholm
Fax 0451-828 27
E-post hassleholm [at] skandiamaklarna.se