Fastighetsmäklare i Hässleholm
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Hässleholm

När du ska köpa eller sälja en bostad eller kommersiell fastighet behöver du en pålitlig mäklare i ryggen. SkandiaMäklarna finns här för dig och gör processen både trygg, smidig och enkel. Vi har funnits på plats i Hässleholm sedan 1999 och har hunnit hjälpa ett stort antal kunder att hitta sitt drömboende. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar eller vill komma in på ett förutsättningslöst möte.

Engagerad fastighetsmäklare i Hässleholm

Välkommen in för att få hjälp med allt från objektbeskrivning, lokal annons till visning av din bostad, budgivning och det slutliga köpekontraktet. Som erfarna mäklare i Hässleholm har vi stor lokalkännedom och vet hur marknaden ser ut. Du möter stort engagemang men även kunskap hos oss. Vi värderar gärna din bostad åt dig och tar hand om de juridiska delarna av bostadsköpet så att allt går rätt till från början till slut. Du hittar oss centralt vid Nytorget på Lövgatan 1.

Låt oss hjälpa dig göra en lyckad affär, oavsett vad för fastighet det handlar om. Vi förmedlar hus, bostadsrätter, lantbruk, fritidshus, tomter och gårdar, kommersiella fastigheter och nyproduktioner.

Gör det enkelt för dig

En flytt kan kännas besvärlig och komplicerad. Det behöver inte vara så. Med våra tjänster och samarbetspartners har du stor möjlighet att låta processen bli både smidig och enkel. Vi förmedlar gärna flytt- och städföretag i din väg så att du kan luta dig tillbaka och låta allt sköta sig självt. Med särskilda försäkringar och andra juridiska åtgärder blir flytten dessutom trygg. Låt oss hjälpa dig hela vägen!

Hitta drömboendet med SkandiaMäklarna

Letar du efter din första lägenhet? Eller kanske ett hus i storlek större när familjen växer? Vi hjälper dig att hitta ditt framtida boende genom att scanna marknaden och lära dig leta på rätt sätt. Kontakta oss redan idag!

 

Våra mäklare i Hässleholm

Charlotte Andersson
Fastighetsmäklare
charlotte.andersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Theresia Björklund
Mäklarassistent
theresia.bjorklund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Hässleholm
Nytorget, Lövgatan 1
28122 Hässleholm
Fax 0451-828 27
E-post hassleholm [at] skandiamaklarna.se