Fastighetsmäklare i Göteborg Väster
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Göteborg Väster

Att hitta en fastighetsmäklare som du kan lita på är en viktig del i köp- och säljprocessen. Du är varmt välkommen till oss på SkandiaMäklarna och vårt lokala fastighetskontor i Göteborg Väster.

Det här är SkandiaMäklarna

Våra mäklare har god lokalkännedom och lång erfarenhet av att förmedla hus, bostadsrätter, lokaler, kommersiella fastigheter med mera. Vi vågar lova att vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – det handlar inte om att sälja mest, utan om att sälja bäst. Alla vi som arbetar på SkandiaMäklarna strävar åt samma håll. Vi vill hjälpa dig att sälja och köpa bostad på ett så lyckat och enkelt sätt som möjligt. Med engagemang och kunskap kommer vi långt i vår vision.

SkandiaMäklarna är din lokala fastighetsmäklare i Göteborg Väster samt i över 70 andra orter i Sverige.

Vi förmedlar bland annat följande objekt:

  • Hus
  • Tomter
  • Bostadsrätter
  • Nyproduktion
  • Uthyrning av lokaler
  • Kommersiella fastigheter

Ledande fastighetsmäklare i Göteborg Väster

För att bli ledande fastighetsmäklare tror vi på stort engagemang, lokalkännedom, intresse för marknaden samt för dig som kund, genuin arbetsglädje och djup kunskap. Vi kan erbjuda en rad praktiska tilläggstjänster, som till exempel trygghetsförsäkringar, samarbete med och förmedling av inredare/homestyling samt med välrenommerade städ- och flyttfirmor.

Vi arbetar så hårt vi kan för att du ska känna dig trygg och bekväm från dag ett, och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter för att underlätta för dig.

Hitta drömboendet med oss

Vi hjälper dig att hitta drömboendet oavsett om det är din första lägenhet eller kanske ditt andra hus. Vi bistår med allt från detaljerade objektsbeskrivningar, välorganiserade visningar, lotsning vid eventuell budgivning samt genomgång och påskrift av köpekontrakt. Alltihop får du samlat i en praktisk pärm som du kan spara och fylla på med uppgifter efter hand.

Välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna Göteborg Väster när du ska köpa eller sälja bostad. Vi bistår med kunskap, erfarenhet och stor arbetsglädje.

Våra mäklare i Göteborg Väster

Ia Svanhill
Fastighetsmäklare
ia.svanhill [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare
ing-marie.larsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pia Lidman
Fastighetsmäklare / Kontorschef
pia.lidman [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Isabella Wallenbring
Fastighetsmäklare
isabella.wallenbring [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Björn Ternstrand
Trainee
bjorn.ternstrand [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Datavägen 6
43632 Askim
E-post goteborg.vaster [at] skandiamaklarna.se