Fastighetsmäklare i Finspång

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Finspång

Nu öppnar vi kontoret i Finspång

Nu har vi på SkandiaMäklarna öppnat kontor i gamla centrumhuset på Bergslagsvägen 8.

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför värdesätter vi goda kundrelationer och anpassar våra arbetsmetoder efter just dig. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer och vi sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. När du anlitar oss kan vi garantera att vi göra vårt yttersta för att möta dina personliga önskemål och behov, vare sig det handlar om köp eller försäljning av bostadsrätt, villa, lokal eller tomt.

Vi hjälper dig även med allt från en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad till visningar och budgivning liksom alla de juridiska delar som ingår vid köp eller försäljning av bostad.

Hör gärna av dig till oss på kontoret med frågor och funderingar. Oavsett om du vill ha din fastighet värderad eller om du vill veta vilka bostäder som finns på marknaden just nu, finns vi här för att hjälpa dig.

Du kan även enkelt boka mäklare för ett hembesök, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad.

Våra mäklare i Finspång

Evelina Ågren
Fastighetsmäklare
evelina.agren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Finspång
Bergslagsvägen 8
612 30 Finspång
E-post finspang [at] skandiamaklarna.se