Fastighetsmäklare i Falun
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Falun

I Falun sitter några av SkandiaMäklarnas mest drivna mäklare. Vi har värvat de vassaste i branschen och värdesätter engagemang, kunskap och personlig service. När du kommer till din lokala fastighetsmäklare så kan du förvänta dig ett professionellt bemötande och gott kaffe. Vi är arbetsglada människor som brinner för vårt yrke. Välkommen till din lokala mäklare i Falun.

Köp eller sälj bostad med SkandiaMäklarna

Vi har under många år funderat på vad som utgör en bra mäklare. Under tiden så har vi finslipat våra strategier och arbetsmetoder. Det har lämnat oss med ett välfungerande koncept som genererar lyckade bostadsaffärer. Det handlar till stor del om hög personlig service, engagemang och kunnighet om den lokala marknaden och dess förutsättningar. Om du vill köpa eller sälja något av följande är det oss du ska kontakta:

  • Tomt
  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Kommersiell lokal
  • Lantbruk eller gård
  • Nyproduktion

Vi är nöjda när du är nöjd

Vi tenderar att lyckas med våra åtaganden. Så oavsett om du vill sälja en mindre attraktiv fastighet på bostadsmarknaden, eller om du vill flytta in i nyproduktion finns vi på din sida. SkandiaMäklarna i Falun antar gärna utmaningar och ser våra kunder som individer med enskilda behov och önskemål. Därför värdesätter vi ett tätt samarbete mellan kund och mäklare, där vi tillämpar vår kompetens och erfarenhet för att hitta ditt framtida hem.

Din lokala fastighetsmäklare i Falun

Som din mäklare i Falun delar vi gärna med oss av våra samarbetspartners inom städ, flytt och homestyling. Sedan har vi trygghetsförsäkringar och tilläggstjänster som vi gärna ger dig tillgång till. När vi går in i ett samarbete vill vi skapa en stabil grund att arbeta med. Därför så vill vi gärna höra dina visioner, åsikter och tankar. Vi sitter på kunskapen - du sitter på drömmen. Kontakta oss redan idag, så kombinerar vi våra styrkor och hittar ditt framtida boende.

Våra mäklare i Falun

Michael Pettersson
Fastighetsmäklare
michael.pettersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Roland Lund
Fastighetsmäklare
roland.lund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Hans Östfjord
Franchisetagare
Nyproduktion, KC, Kommersiella,
hans.ostfjord [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Falun
Svärdsjögatan 7
79130 Falun
E-post falun [at] skandiamaklarna.se