Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Peter

Hej!

Funderar du på vilken mäklare/mäklarbyrå du skall anlita? Ring eller maila mig så ska jag berätta hur vi arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi arbetar i större delen av Gävleborgs län samt Älvkarleby kommun. Som fastighetsmäklare har jag alltid ambitionen att sätta nya prisrekord och få nöjda köpare och säljare som i sin tur kan rekommendera mig till vänner och bekanta. Jag har förmedlat i stort sett alla typer av bostäder/fastigheter såsom villor, fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och nyproduktionsprojekt.

2005 tog jag examen vid Högskolan i Gävle och flyttade sedan till Stockholm där jag arbetade på flera av de större mäklarkedjorna. Främst med förmedling av bostadsrätter inom tull men även bostadsrätter och villor i både Norrort och Söderort. Detta gav mig en tydlig bild av hur jag vill arbeta för att erbjuda bästa möjliga mäklartjänst.

2012 flyttade jag tillbaka till Gävle och har sedan dess varit verksam som mäklare i Gävle med omnejd. Sedan 2014 är jag delägare och franchisetagare SkandiaMäklarna där jag är med och ansvarar för kontoren i Gävle, Sandviken och Söderhamn.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad med mig

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.