Pampig poolvilla

Hälsobacken, Ystad

Trollegatan 1

Såld
  • 7 rum
  • 149 kvm
  • Villa

Exklusiv poolvilla på ypperligt läge

När du närmar dig villan märker du omedelbart dess unika läge och arkitektur. Fastigheten är högt belägen invid Trolleparken och är inramad av en välskött trädgård med vackra växtarrangemang och en bred uppfart som leder till det stora garaget. Garaget har plats för både bil, cyklar och annan förvaring samt är även ett skyddsrum.
Från entrésidan når vi via en port i muren in till den trevliga innergården med pool, stor uteplats samt även ett inglasat uterum. Trädgården kring huset är lättskött med gräsmatta och ingärdad av insynsskyddande häck och på husets baksida finns även en egen boulebana.
Väl inne i huset möts vi av genomgående smakfulla materialval och färger. Stora fönsterpartier ger rikligt med naturligt ljus och en fantastisk utsikt över trädgården och poolområdet. Bostaden har en rymlig och öppen planlösning där vardagsrummet med sin sprakande kamin och närhet till köket står i centrum.
Köket är utrustat med moderna vitvaror, gedigen bänkskiva och en bardisk som fungerar både som arbetsyta och sällskapsyta.
Sovrummen är generösa och med plats för extra förvaring och huvudsovrummet har en rymlig walk-in-closet och ett eget badrum med dusch. De övriga sovrummen har även dessa närhet till badrum, vilket ger gästerna eller familjemedlemmarna maximal bekvämlighet.
Terrassen utanför är ett idealiskt ställe att koppla av, sola och njuta av det stora poolområdet där en omgärdande mur ger både insynsskydd och säkerhet. Poolen är elegant utformad och omges av eleganta solstolar och lounge-möbler.

Mer om mäklarna