Inbjudande kök

Grönsaksområdet, Ystad

Salladsgatan 14

Såld
  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Radhus

Trevligt radhus på lugnt läge

Mycket välskött och praktiskt radhus på barnvänligt läge. Trevlig utemiljö med flera uteplatser, uterum samt garage och stort förråd. Bra planlösning med inbjudande kök och vardagsrum, fyra sovrum och två badrum.

Beläget intill grönområden och med en trevlig utemiljö inbjuder detta hem till gemenskap och avkoppling utomhus. Med ett rymligt uterum kan du njuta av naturens skiftande skönhet i alla väder och årstider, vilket gör det till en perfekt plats för avslappnade kvällar eller festliga tillställningar med nära och kära.
Stig in i detta förtjusande radhus och upplev en värld av harmoni och modern komfort. Det moderna köket är en sann pärla med sina eleganta ytskikt och praktiska layout. Här kan du låta din kulinariska kreativitet flöda. Invid köket finns en väl tilltagen matplats tillsammans med en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet.
Det helkaklade badrummet på entréplanet bjuder in till avkoppling och välbefinnande med sin lyxiga atmosfär och vägg i vägg ligger en praktisk tvättstuga. På detta plan finns ytterligare ett rum som i dagsläget används som walk-in-closet men som även skulle fungera bra som gästrum eller hemmakontor.
På ovanvåningen finner vi tre mysiga sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum, vilket ger utrymme och bekvämlighet för hela familjen att trivas.
Slutligen erbjuder den rymliga vinden möjligheter till extra förvaring.

Mer om mäklarna