Välskött villa

Åkeshall, Ystad

Vitkålsgatan 12

Såld
  • 3 rum
  • 139 kvm
  • Villa

Enplansvilla på hörntomt på populärt läge

Härlig enplansvilla på insynsskyddad hörntomt med stort garage, uterum, två badrum, rymligt kök och stort vardagsrum med kamin, Genomgående välskött boende med bra planlösning.

Huset välkomnar dig med ett garage sammanhängande med huset som ger bekväm parkering och förvaring. Ihop med huset finns även ett uterum där du kan njuta av utekänslan en stor del av året.
Inne i huset möts du av en möblerbar hall och i anslutning till denna bostadens tvättstuga med utgång till garaget. Vidare från hallen når man allrummet med öppen planlösning mot både kök och vardagsrum vilket ger en lättmöblerad planlösning. Köket är ljust och går i vitt vilket skapar en luftig och fräsch atmosfär och här finns gott om plats för matlagning och förvaring. Från köket når man även det ljuvliga uterummet som fungerar som ett extra rum en stor del av året.
Bostaden erbjuder även ett stort vardagsrum med en mysig kamin som sprider en varm och inbjudande känsla. Det ljuvliga burspråket ger rejält med ljus i vardagsrummet.
Huset erbjuder även två rymliga sovrum och två badrum för extra bekvämlighet, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och gäster. Det större badrummet har både dusch och badkar samt även bastu.

Mer om mäklarna