Rymlig familjevilla

Åkeshall, Ystad

Sparrisgatan 5

Såld
  • 6 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Smakfull villa på lugn återvändsgata

Elegant och välplanerad villa om hela 160kvm belägen i ett lugnt och trevligt område i Ystad där man har närhet till allt man behöver såsom skolor, förskolor, butiker, shopping och kommunikationer. Dessutom har du Ystads vackra stränder och pittoreska centrum endast ett par minuter bort med bil eller cykel. Bostaden om 1,5-plan erbjuder generösa ytor för den stora familjen med fyra rymliga sovrum. På entréplan finner vi ett stort kök med moderna vitvaror, stort vardagsrum i vinkel samt ett smakfullt badrum med dusch. Vardagsrummet och köket är verkligen centrum i huset och inbjuder till sociala sammankomster med familj och vänner. Vidare på entréplan finner vi ett snyggt sovrum med egen klädkammare.
På övre plan hittar vi tre stora sovrum, helkaklat badrum med dusch samt ett trevligt allrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och med ljuvlig utsikt över den lummiga trädgården.
Trädgården är anlagd med omsorg och det finns gott om utrymme för lek, avkoppling och odling. Den soliga altanen i söderläge är en naturlig plats för grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Trädgården har fina stensättningar och gott om utrymme för den som vill odla.

Mer om mäklarna