Berg, Vreta kloster

Snipvägen 16

Såld
  • 5 rum
  • 149 + 27 kvm
  • Villa

Sjövilla med spektakulära vyer i Berg

Sjövilla med spektakulära vyer över Roxen, i Berg.

Välkommen till denna förtrollande sjövilla belägen i Berg, där natursköna vyer möte komfort. Denna exklusiva fastighet erbjuder en fridfull och avskild plats att kalla hem samtidigt som den ger tillgång till en rad sociala utrymmen. Snipvägen 16 med dess sjötomt ger en oslagbar känsla av lugn och ro.

Här erbjuds ett trivsamt boende för den stora familjen med ett socialt utformat kök, ett spatiöst vardagsrum med eldstad och magiska vyer över vattnet, totalt tre sovrum med möjlighet till flera, två duschrum samt ett stort allrum beläget på övervåningen med generösa ytor. Smarta förvaringslösningar med flertalet garderober samt separat stor klädkammare. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin samt torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Runt huset finns uteplatser för att kunna njuta av solen hela dagen och på husets baksida finns en stor altan. Altanen vetter mot sjösidan och den härliga utsikten. Till bostaden hör uppfartsparkering samt garage.

Området är känt för sin naturliga skönhet och sitt läge nära tillgångar som skogar, vandringsleder och sjöaktiviteter. På tomten finns också ett charmigt litet uthus vid vattnet som kan användas som en privat oas, gäststuga eller för att njuta av solnedgångarna över sjön. Här finns även bastu att nyttja. Huset är omgiven av en mycket välskött trädgård med blomstrande rabatter. Trädgården erbjuder flera sittplatser och möjlighet till uteplatser där du kan njuta av skönheten i din omgivning. En stenlagd uteplats med trädgårdsmöbler är den perfekta platsen för att avnjuta morgonkaffet medan du lyssnar på sjöns stillhet. En träaltan med en bekväm sittgrupp är idealisk för kvällar med grillmiddagar och samvaro med vänner och familj.

Här bor ni med närhet till vatten, skog och mark. Även mycket nära fotbollsplanerna på Kungsbrohov, allmän badplats, förskola samt gångavstånd till Ica-affären. Med bara några minuters promenad når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. I Berg finns tre bra förskolor och en grundskola åk 1-6 som är mycket omtyckt. Under sommaren lever Berg upp ordentligt. Bergs Slussar är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket p.g.a av den underbara naturen längs de elva slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa. På vinterns kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov.

Denna sjövilla i Berg är mer än bara en bostad, det är en livsstil. Med sina fantastiska vyer över vattnet, generösa utomhusutrymmen och sociala ytor är detta en drömhem för den som söker en fridfull och ändå social livsstil vid sjön. Ge dig själv privilegiet att äga denna unika fastighet och upplev det bästa av sjölivet i Berg.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna