Vittskövle, Vittskövle

Vittskövle allé 16

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Villa

Charmig familjevilla på bra läge i härliga Vittskövle!

Vi presenterar stolt denna charmiga 1,5-plansvilla med källare, perfekt belägen för dig som söker det lantliga lugnet samtidigt som du vill ha närhet till grannar och bekvämligheter. Huset är välplanerat och entréplan erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning vilket skapar en naturlig samlingsplats för umgänge. Här har man även gjort en tillbyggnad som smälter fint ihop med det ursprungliga huset och ger familjen extra ytor att röra sig på. En trappa upp ligger två av husets sovrum samt en rymlig hall och garderober för förvaring. Källaren erbjuder massvis med förvaring och en praktisk tvättstuga.
Från matrummet nås den stensatta uteplatsen i perfekt söderläge, här njuter du av solens varma strålar dagen lång. Trädgården är generös till sin yta och är perfekt till fotbollsspelande barn eller varför inte den odlingsintresserade? Med egen brunn till bevattning håller man trädgården grön och fin.
Garage och verkstad ger utrymme för både hobbyprojekt och förvaring.

Vittskövle är en mysig by med stor gemenskap, här finns en liten byskola (F-3). Ca 5 km bort ligger Degeberga och erbjuder all den service man behöver med mataffär, pizzerior, bensinmack och skola (F-9) samt förskola.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna