Vikingstad, Vikingstad

Sälggatan 3D

Såld
  • 7 rum
  • 113 + 113 kvm
  • Villa

Kedjehus med ett ypperligt hörnläge längst in på återvändsgata!

Välkommen till Sälggatan 3D!
På lugn återvändsgata i Vikingstad finner vi denna rymliga 1-plansvilla med källare. Med ett trevligt hörnläge och härlig trädgård är detta optimalt för familjen. Här erbjuds ett hus med många kvalitéer, goda sociala ytor för umgänge, uteplats under tak, generöst tilltagna källarutrymmen, bastu och ett stort garage. På entrévåningen finns tre sovrum, ett av dem används idag som kontor. Stora sällskapsytor med vardagsrum och matsal som smälter ihop i en öppen planlösning.
Husets källare inrymmer tvättstuga, bastu, dusch, toalett, två sovrum, hobbyrum samt matkällare.
Huset är välskött och håller en hög standard, under senare år har både taket, plåtarbeten och fönster bytts ut. Bergvärme installerad 2001 och fiber indraget 2016.

Sammantaget ett mycket trevligt hus med ett toppenläge i barnvänligt och lugnt område. Vikingstad är ett väldigt populärt område som erbjuder det bästa av två världar med "landet-känslan" i kombination med närheten till Linköping. På kort avstånd når man Valkebobadet, idrottsplats, skola, förskolor, matbutik, restauranger och inte minst tågstationen. Med Östgötapendeln är man inne i Linköpings C på 7 min! I övrigt är kommunikationerna med buss goda med bl.a. direktbuss till Universitetssjukhuset.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Mer om mäklarna