Vikingstad, Vikingstad

Västergårdsgatan 9B

REDO™
  • 4 rum
  • 134 kvm
  • Villa

Enplansvilla i populära Vikingstad - Välkommen hem!

Här introduceras en välhållen enplansbostad i populära Vikingstad. Boendet sträcker sig över 138 kvadratmeter och inkluderar tre sovrum, ett vardagsrum med öppen spis, stort allrum, kök, två badrum, en bastu och en tvättstuga. Dessutom finns smarta förvaringslösningar i överflöd. Fastigheten har ett rymligt garage och en inglasad uteplats.

Trädgårdstomten är mycket trevlig med sin fridfulla atmosfär. Tomtens placering är idealisk och ger en privat känsla. Här finns till och med ett växthus på tomten, och baksidan badar i sol större delen av dagen!

Vikingstad är ett högst attraktivt område. Samhället har stadigt växt de senaste åren och har ett optimalt läge. Det erbjuder utmärkta kommunikationer med pendeltåg som avgår frekvent och tar dig till Linköping C på bara 5 minuter. Det finns också bra cykelförbindelser till Linköping och Malmslätt, och endast 10 minuters bilresa till Mjärdevi och universitetet. I närområdet finns utmärkt barnomsorg med både låg- och mellanstadieskolor samt flera förskolor. Du hittar även en välsorterad matbutik, restauranger och frisörsalonger i samhället.

Missa inte chansen att uppleva detta hus - varmt välkomna på visning!

*ACCEPTPRIS FINNS*

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vikingstad, Vikingstad

Västergårdsgatan 9B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.