Västerlösa, Vikingstad

Västerlösa Björklunden 1

Såld
  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Lantlig idyll mellan Vikingstad och Västerlösa

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av naturen, där stillheten och fritiden blir dina närmsta grannar. Detta charmiga hus med lantligt läge bjuder in till en livsstil där lugn och ro kombineras med närheten till Linköping, Västerlösa och Vikingstad.

Huset är byggt 1999 och erbjuder fyra sovrum, öppna ytor för sociala sammanhang, ett stort nyligen renoverat kök, rymligt vardagsrum med utgång till uteplats på baksidan, ett badrum, en gästtoalett, en tvättstuga och klädkammare/förråd. Bredvid huset har du även ett dubbelgarage med plats för bilar och förvaring samt en rymlig uppfart.

Lägesmässigt ligger detta hus väldigt bra, mellan Vikingstad och Västerlösa samt nära in till Linköping. Underbar atmosfär med vacker natur överallt i omgivningarna. Huset har en härlig trädgårdstomt på nästan 1 800 kvadratmeter med stora gräsytor, fin växtlighet, en altan och ett uterum. Huset ligger väldigt fint beläget på en lugn gata med endast några få hus runt om och med begränsad insyn. Omgivningen består av hagar, betesmark och skogsmark.

Västerlösa är inte bara en plats att bo på, det är en gemenskap. Med förskola, kyrka, lekplatser och ett rikt föreningsliv finns det alltid något att göra. Fotbollsklubb, gym, hembygdsgård och bygdegård skapar en levande atmosfär med skördefester, loppmarknader, pubkvällar och fester för alla åldrar.
För vardagliga behov finns Vikingstad bara en kort bil- eller bussresa bort. Där hittar du skola, matbutik, pizzeria och annan närservice. Östgötapendeln tar dig snabbt och smidigt till Linköping på endast 7 minuter, vilket gör att du kan njuta av landsbygdens ro medan du fortfarande har nära till stadens bekvämligheter.

Sammantaget är detta ett hus för dig som drömmer om ett liv på landet.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna