Västerlösa, Vikingstad

Spärringevägen 24

Såld
  • 8 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Charmigt 40-talshus med lantligt läge

Välkommen till ditt drömhem i det idylliska Västerlösa! Detta gedigna 40-tals hus är en pärla för den som söker en harmonisk livsstil där landsbygdens lugn möter modern bekvämlighet.

Den lummiga trädgården är barnvänlig och bjuder in till lek och skoj med sina stora gräsytor och trädkoja. Här hittar du också ett växthus, jordgubbsland, fruktträd och bärbuskar, samt en generös altan med en inbjudande terrasspool där du kan koppla av och njuta av sommardagarna.

Huset är rymligt med sina totala 240 kvm och erbjuder gott om plats för både familj och vänner. Charmen sprider sig i vardagsrummet med sitt originalparkettgolv och den mysiga braskaminen som skapar en varm atmosfär. Här är det lätt att trivas året runt, och med bergvärme och energieffektiva fönster blir boendet både bekvämt och hållbart.

Västerlösa är inte bara en plats att bo på, det är en gemenskap. Med förskola, kyrka, lekplatser och ett rikt föreningsliv finns det alltid något att göra. Fotbollsklubb, gym, hembygdsgård och bygdegård skapar en levande atmosfär med skördefester, loppmarknader, pubkvällar och fester för alla åldrar.

För vardagliga behov finns Vikingstad bara en kort bil- eller bussresa bort. Där hittar du skola, matbutik, pizzeria och annan närservice. Östgötapendeln tar dig snabbt och smidigt till Linköping på endast 7 minuter, vilket gör att du kan njuta av landsbygdens ro medan du fortfarande har nära till stadens bekvämligheter.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus det perfekta läget för dig som önskar en livsstil på landsbygden utan att kompromissa med vardagens bekvämligheter. Med sitt charmiga och ostörda läge i Västerlösa blir livet på landet enkelt och behagligt. Här får du det bästa av två världar med närhet till Vikingstad och Linköping - en optimal boendemiljö för dig med höga krav på livskvalitet!

Mer om mäklarna