Vendelsömalm, Vendelsö

Ragnebergsvägen 25

Besiktigad
  • 6 rum
  • 117 kvm
  • Övrigt
Högstbjudande 3 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Trivsamt kedjehus med garage

Upptäck detta charmiga 1,5-plans hus med garage och trädgård i ett lugnt och trivsamt område! Njut av den skyddade uteplatsen under tak på husets framsida för avkopplande stunder utomhus. Huset har tre rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen, och möjligheten att skapa ett fjärde sovrum genom att återställa väggen mellan kök och matrummet. Bostadens insida är i behov av modernisering/renovering.

Det finns både badrum på entréplanet och en separat toalett på övre plan för extra bekvämlighet. Garaget erbjuder plats för en bil samt praktiskt förråd och ytterligare parkeringsmöjligheter utanför.

Utvändigt har huset underhållits väl med bytt tak, fasad och fönster. Området är perfekt för familjer med Vendelsömalmskolan (klass 0-9) nära och närbutiker, restauranger, idrottsplan och lekplats inom gångavstånd. Med utmärkta kommunikationer och en busshållplats inom några minuters promenad är detta hem både bekvämt och tillgängligt. Missa inte denna möjlighet att bo i ett underbart hem!

Boka visning

  • Bokning krävs för visning. Anmälan görs via SkandiaMäklarnas hemsidan! Välj "läs mer hos mäklaren" och tryck på "boka visning". Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vendelsömalm, Vendelsö

Ragnebergsvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.