Haninge/Vendelsö, Vendelsö

Ragnebergsvägen 32

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Villa

Friköpt kedjehus i Haninge/Vendelsö med stor potential!

Trivsamt kedjehus i Vendelsö med kök och stort matrum som ligger ihop med vardagsrummet. Tre sovrum med möjlighet att skapa två sovrum till vid behov. Huset ligger på en lugn gata med gångavstånd till båda förskola och skola. Det är nära till naturen och passar utmärkt för en barnfamilj eller dig som bara vill ha nära till allt. Huset behöver en del underhåll men inget är akut, det är fullt möjligt att flytta in och renovera efterhand. Fastigheten är friköpt vilket innebär att du inte behöver betala någon tomträttsavgäld och betalar ej avgift till någon brf.

Trevlig och solig trädgårdstomt som är lättskött och lagom stor. Här finns ett fristående garage med plats för en bil samt ett förråd med förvaringsmöjligheter. Motordriven garageport och 3-fasuttag, med möjlighet att installera laddning för elbil. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Haninge/Vendelsös hjärta.

Inom kort gångavstånd finns:
Förskolan Anden och Vendelsömalmskolan årskurs 1-9.
Fotbollsplan med konstgräs, basketplaner, tennisbana, utegym, skatepark och lekplatser.

Något längre bort men också inom gångavstånd ligger Ica Maxi, Biltema och Systembolaget.
Nationalparken i Tyresta med underbar natur ligger endast en kort cykel- eller bilresa från bostaden, här finns sevärdheter som "Tjäderstigen" samt möjlighet till promenader och löpturer.
Ramsjön och Drevviken med många fina badplatser finns också inom cykelavstånd.

Kommunikationer:
Nära till busshållplatser för färd till Gullmarsplan, Tyresö eller Haninge Centrum samt direktbuss som går till Stockholm City utan några andra uppehåll.
Från Haninge Centrum går pendeltåg mot Stockholm City alternativt Nynäshamn.

Varmt välkommen till Ragnebergsvägen 32!

Mer om mäklarna