Vejbystrand, Vejbystrand

Storahultsvägen 16

  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa
Högstbjudande 9 495 000 kr

Mysigt hus med stor avstyckningsbar tomt!

Välkommen till detta rymliga och charmiga hus om ca. 180 kvm i idylliska Vejbystrand, med närhet till strand och hav. Fastighetens bostadsdel, som är i allmänt gott skick, är väl omhändertagen och erbjuder en bekväm boendemiljö året om. Den imponerande tomten sträcker sig över ca. 2 068 kvm och har potential för avstyckning och försäljning. Inom den "avstyckningsbara" delen återfinns även en 1,5-våningsbyggnad om ca. 95 kvm, som tidigare tjänstgjort som bilverkstad.

Med en förtrollande placering i Vejbystrand, endast några hundra meter från havet och med panoramautsikt över det natursköna Stora Hults fälads naturreservat, kan denna fastighet inte bli mer lockande. Den frodiga trädgården, prydd av många fruktträd och frodig vegetation, erbjuder en lugn oas att njuta av. Bostaden passar både som en året-runt-bostad eller som en underbar sommarfristad, som många andra i detta område har valt att göra.

För den som önskar att stycka av fastigheten erbjuds flertalet möjlighet att antingen sälja, bygga nytt eller renovera befintliga byggnad på tomten.

För mer information eller visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vejbystrand, Vejbystrand

Storahultsvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.