Västerljung, Västerljung

Björke Björkhaga

Besiktigad
  • 5 rum
  • 97 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 195 000 kr

Äldre charm med milslång utsikt i naturskön idyll

Välkommen hem till ett familjevänligt hem i lantliga Västerljung. Kvadratsmart, rymligt och hemtrevligt gult hus i två plan med källare.

Här får du ett rymligt boende som bjuder dig på ett härligt läge med vacker utsikt över öppna ängar, böljande åkrar och vilsamma skogar.
Här på Björke Björkhaga har familjer lekt, skrattat och vuxit upp. Nu har barnen blivit stora och flyttat ut. Och det är dags för nästa familj att fylla huset med nya minnen och äventyr.

Husets kärna består av entréplanet med sina sällskapsytor och ett hemtrevligt kök med utsikt mot trädgården. På övre plan hittar du husets sovrum som erbjuder både privatliv och plats för gemenskap. Den charmiga balkongen ger extra karaktär och möjligheter till avkoppling. I källaren finner ni en generös tvättstuga samt en bastu. Perfekt för avslappning efter dagens alla bestyr.
Huset har fullt med potential och gott om utrymmen att förvandla och anpassa efter egna önskemål.

Fastigheten kompletteras av ett rejält dubbelgarage och en välväxt trädgård med mogna äppelträd och rikligt med plats för barnens lekar. Två växthus står på tomten och på framsidan finns en fin uteplats.
Huset har flera praktiska lösningar idealiska för det moderna familjelivet. Med ett omtag kring materialval och inredning blir bostaden ett perfekt nytt hem för dig och din familj.
Du är varmt välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västerljung, Västerljung

Björke Björkhaga

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.