Västerljung, Västerljung

Dalbyvägen 6

Såld
  • 6 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Hemtrevlig tegelvilla med gillestuga och två garage i Västerljung

Rymlig och hemtrevlig enplans-villa i tegel. Fint inredda och omhändertagna kvadratmetrar. Flera rum, gillestuga och två garage. Perfekt för familjen att breda ut sig på. Vacker och solig trädgård med altan. Kamin, inglasat uterum och härligt växthus läggs på plussidan. Nära natur och skola.

På en lugn gata i natursköna och lantliga Västerljung hittar du denna charmiga två-plans hus i tegel. Här bor du i en väl omhändertagen bostad med ljusa tapeter och fina materialval. Huset är underbart rymligt för dig med behov av utrymme. Två stora garage för dina intressen och till förvaring. Gillestugan är perfekt att ha för antingen ett trevligt allrum eller för tonåringar som växer. Du hittar ett fullt utrustat och hemtrevligt kök i björk. I vardagsrummet har du utgång till ett inglasat uterum och den välskötta trädgården. Här växer redan otroligt vackra rosenbuskar och tomten bjuder in till både umgänge och trädgårdsintresse med det gröna växthuset. På baksidan fortsätter den grönskande trädgården.
Västerljung är en naturskön ort utanför Trosa. Här finns trevliga gårdsbutiker och fin sammanhållning runt Västerljungs idrottsplan. Gångavstånd till kommunala skolan 0-6, som har ett gott rykte, kommunal förskola och ett föräldrakooperativ. Sörmlandsleden slingrar sig förbi på flera håll och på cykelavstånd har du flera fina badplatser i t.ex. sjön Sillen. Fastigheten har tidigare varit 2 bostäder så det finns möjlighet att göra om huset till generationsboende eller att ha en egen rörelse då det fortfarande finns 2 ingångar till huset och fiberanslutning.
Varmt välkommen hem till ett praktiskt och trevligt boende med hemtrevliga och rymliga ytor samt en fantastiskt trädgård.

Mer om mäklarna