Tillberga, Västerås

Ångloksgatan 47

Såld
  • 7 rum
  • 157 kvm
  • Villa

Villa byggd 2020 med skogen inpå knuten

Välkommen till denna påkostade villa som byggdes 2020, och därför fortfarande är i så gott som nyskick! Fint läge med skogen som närmsta granne.

Här finns möjligheten att flytta in i ett hus som endast haft en tidigare ägare sedan det stod färdigt 2020. Huset är lyxigt och stort och erbjuder bland annat fräscha ytskikt, öppet till taknock i vardagsrummet och stora sociala ytor.

Det första som möter dig i huset är en välplanerad och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generös takhöjd, följt av ett stort, funktionellt och fräscht kök. Badrummen är stora, moderna och påkostade med dusch, toalett, kommod och handfat.

Huset står på en lättskött och stor trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar. Längs baksidan finns ett snyggt växthus intill fasaden och vid tomtens ena hörn finns ett modernt gästhus/varmförråd. Dessutom har huset en altan som löper runt husets ena gavel med lättmöblerade ytor, trätrall och utomhusspa. Huset omges av skogen som dess närmsta granne vilket passar perfekt för promenaden eller som lekplats för barnen.

Området är väldigt barnvänligt med närhet till både skola och förskola.

Mer om mäklarna