Tillberga, Västerås

Hedensberg 12

Såld
  • 5 rum
  • 148 kvm
  • Villa

Lantligt hus med skogen som närmsta granne!

Välkommen till det idylliska Hedensberg 12, där landsbygdens charm möter modern komfort och närhet till stadslivet. Denna pärla av ett hus, ett vackert vitt trähus uppfört 1993, bjuder in dig till ett liv omgivet av naturens skönhet och lugn. Med endast en kort 20-minuters bilresa till Västerås City erbjuder detta hem en perfekt balans mellan avskildhet och bekvämlighet.

Här är det skogen som blir din granne, omfamnande din tomt på hela 4 157 kvm och skapar en känsla av oändlig rymd och frid. En solig tomt med högt läge, komplett med en anlagd damm och omgärdad av ett elegant staket.

Detta 1,5-planshus strålar av karaktär och omsorgsfullt underhåll. Stig in genom dörren och möts av ett rymligt vardagsrum som bjuder in till gemenskap och avkoppling. Det stora köket blir hjärtat av hemmet, där familj och vänner samlas för härliga måltider och minnesvärda stunder.

Med tre sovrum, varav ett med egen balkong i österläge, och möjlighet till ett fjärde sovrum, finns gott om plats för hela familjen att trivas. Två badrum, en praktisk tvättstuga och generösa förvaringsutrymmen bidrar till den bekväma och funktionella livsstilen.

Njut av bekvämligheten med ett varmgarage på ca 40 kvm, en carport och tillräckligt med utrymme för flera bilar på uppfarten. Senaste årens uppgraderingar, inklusive luft+vatten värmesystem, ny borrad brunn, nytt avlopp och nya markiser, ger dig ett hem där modern teknik möter traditionell charm.

Utvändigt erbjuds stora möjligheter till att sätta egen prägel, idag finnes en trädäckad altan med staket perfekt för avkoppling och grillkvällarna med familj och vänner.

Välkommen till ditt drömhem i Hedensberg, där varje dag är en upplevelse av fridfullhet, komfort och skönhet. Ta chansen att skapa ditt egna lilla paradis på landsbygden, med Västerås Citys pulserande energi bara en kort bilresa bort.

Huset är förbesiktigad och en dolda fel försäkring är tecknad.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna