Stallhagen, Västerås

Stohagsvägen 22

REDO™
  • 6 rum
  • 207 kvm
  • Villa

I toppklass på Stallhagen!

Fånga det eleganta och bekväma i detta imponerande hem i Stallhagen, ett av Västerås mest eftertraktade områden. Med en imponerande bostadsyta på 207 kvm och ytterligare 130 kvm i biarea erbjuder detta hus generöst utrymme för både avkoppling och socialt umgänge.

När du stiger in genom dörren möts du av en behaglig atmosfär av ljus och smakfulla val. Det kraftfulla intrycket av huset följs av smakfulla detaljer och högkvalitativa materialval som skapar en varm och inbjudande känsla.

Här finns allt för den som värdesätter avkoppling och rekreation. Njut av filmkvällar i biorummet med en imponerande filmupplevelse. Eller varför inte koppla av i den lyxiga spa- och relaxavdelningen med bubbelbadkar och infrabastu? Sommartid kan ni börja dagen med ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen med tillhörande pooldäck.

För den bilintresserade finns ett rymligt dubbelgarage samt gott om parkeringsutrymme på den generösa uppfarten, vilket gör det enkelt att välkomna gäster till denna imponerande bostad.

Ta chansen att uppleva det bästa av boende i Stallhagen - ett hem som kombinerar lyx, komfort och bekvämlighet på ett unikt sätt.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stallhagen, Västerås

Stohagsvägen 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.