Örtagården, Västerås

Kamomillvägen 13

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 181 kvm
  • Villa

Arkitektritat hus på populära Örtagården!

Unikt och modernt hus med attraktivt och fint läge på populära och trivsamma Örtagården.

Varmt välkommen till populära och omtyckta Örtagården och denna villa! Ett modernt och optimalt planerat boende i mycket bra skick med generös takhöjd, genomgående golvvärme, smarta förvaringsmöjligheter vid ytor mellan våningarna och härlig atmosfär.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stort och funktionellt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett rymligt vardagsrum med braskamin samt allrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, generös takhöjd. Det ena badrummet är fint och funktionellt med toalett, dusch och handfat. Det andra är stort och praktiskt med toalett, dusch, stort badkar och kommod.

Huset är beläget på en rogivande och fin skogstomt med terrass och många soltimmar. Här finns också en carport med goda förvaringsmöjligheter och plats för två bilar.

Örtagården är populärt bland barnfamiljer och erbjuder bland annat egen förskola på området och riktigt bra skolor i Barkarö där en väg mellan Örtagården och Barkarö snart är klar. Fullerö golfklubb ligger i närheten och naturen runt omkring inbjuder till varierande fritidsaktiviteter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna