Ormberget, Västerås

Ormbergssvängen 9

Såld
  • 6 rum
  • 181 kvm
  • Villa

Unikt Arkitektritat Drömhus omgiven av Natur och Lyx

Välkommen till ditt nya hem, en pärla bland hus! Detta arkitektritade mästerverk ritat av stadsarkitekt Tord Hultman är nyrenoverat och strålar av modern elegans och exklusivitet. Huset, beläget vid ett skogsparti, erbjuder en privat och avskild oas där du kan njuta av naturens lugn.

Huset stoltserar med en imponerande materiell standard. Från det öppna köket med toppmoderna apparater till de exklusiva ytskikten, är varje detalj noga utvald för att skapa en känsla av lyx och bekvämlighet. Stora fönsterpartier släpper in naturligt ljus och ger en förtrollande utsikt över den grönskande trädgården. Med ett sutterängplan skapas en privat känsla och lugn på övervåningen, samtidigt som du har en enastående utsikt över den insynsskyddade baksidan mot det gröna skogspartiet. Här kan du njuta av rofyllda stunder på terrassen eller i trädgården utan att känna dig iakttagen. På övervåningen, där de sociala ytorna finns, möts du av generösa utrymmen och stilfulla detaljer. Kaminen skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga stunder.

För att möta dagens högteknologiska krav har huset fiberanslutning för blixtsnabb internet och digitala behov. Dessutom finns en praktisk dubbelcarport för att säkerställa bekväm och skyddad parkering. Med gott om förvaringsmöjligheter och ett integrerat garage möter huset dina praktiska behov. Planlösningen ger möjlighet till en egen verksamhet hemma, ett kontor eller en mottagning, perfekt för den som önskar arbete och avkoppling under samma tak.

Skapa ditt drömliv i detta unika hem, där varje detalj är utformad för att överträffa förväntningarna.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna