Nordanby, Västerås

Svanågatan 19

Såld
  • 7 rum
  • 162 kvm
  • Villa

I toppskick med arkitektritad trädgård!

Välkommen till denna charmiga villa som bjuder på en harmonisk atmosfär och genomtänkta detaljer. Belägen i ett lugnt område med optimalt solläge och en trädgård som är skräddarsydd för både avkoppling och sociala tillställningar.

Arkitektritade trädgården erbjuder en unik upplevelse med flera distinkta "rum" och växter som blommar i olika etapper, vilket skapar en ständigt föränderlig och vacker miljö året runt.

Denna villa har genomgått omfattande renoveringar där nästan alla ytskikt samt kök och båda badrummen har fått en modern och stilren uppdatering. Det rymliga köket, komplett med en generös köksö, flyter elegant ihop med matplatsen och vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande plats för gemensamma stunder och umgänge.

Ett imponerande tillägg till hemmet är det vidbyggda garaget och det stora arbetsrummet som tidigare fungerade som en separat mottagning med egen entré och toalett. Perfekt för den som behöver arbetsutrymme eller möjligheten till en separat verksamhet.

För miljömedvetna köpare finns även bekvämligheten av en installerad elbilsladdare med dubbla laddpunkter, vilket möjliggör laddning för två bilar samtidigt och bidrar till att göra vardagen smidig och hållbar.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa inte bara en välkomnande och trivsam bostadsmiljö utan även praktiska och moderna faciliteter som är anpassade för dagens livsstil.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna