Irsta, Västerås

Aslögs väg 42

Såld
  • 4 rum
  • 150 kvm
  • Villa

Drömhem på trygga Aslögs väg i Irsta!

Besiktigad - Denna enplansvilla med hörntomt är en pärla i mycket gott skick och är redo att välkomna dig hem.

Livet i det stora -
Det öppna och sociala köket blir snabbt hjärtat av ditt hem, komplett med en vinkyl för att hålla dina favoritdrycker perfekt kylda. Koppla av och umgås i det stora vardagsrummet med en mysig kamin som sprider en varm atmosfär genom hela rummet. Öppna upp till den inglasade altanen, där du kan njuta av soliga dagar och lugna kvällar i ett skyddat utrymme med isolerat golv och tak. Söderläge.

Lyx och komfort -
Denna villa är inte bara i gott skick utan också praktisk. Två inredda walk-in closets ger gott om plats för dina kläder och tillhörigheter. Unna dig själv en avkopplande stund i bastun eller njut av ett uppfriskande bad i det generösa badrummet. Med en separat wc och en rymlig tvättstuga med groventré finns allt du behöver för en bekväm vardag.

Frihet att skapa -
Det bästa med detta hem? Möjligheterna är oändliga! Utan bärande väggar kan du anpassa och utforma rummen precis som du önskar, skapa din drömbostad helt enligt dina behov och önskemål.

Hållbart boende -
Med solfångare på taket får du både varmvatten sommartid och hjälp med uppvärmningen under vår och höst, vilket inte bara är miljövänligt utan också kostnadseffektivt. Isolerat garage med elektrisk port, carport med förråd och ett växthus med indraget vatten är bara några av de extra bekvämligheterna som detta hem har att erbjuda.

Närhet till allt du behöver -
I Irsta bor du i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplatser, fotbollsplaner och fina motionsspår. Med utmärkta bussförbindelser till Västerås City är du aldrig långt från stadens puls och bekvämligheter.

Varmt välkommen på visning!
Missa inte chansen att upptäcka detta fantastiska hem på Aslögs väg. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och upptäck drömboendet du alltid har sökt efter!

Mer om mäklarna