Hagaberg, Västerås

Mäsenvägen 67

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Villa

WOW-Känsla på Hagaberg!

Välkommen till detta vackra hem på Mäsenvägen 67.
Detta fantastiska boende är inte bara ett hus - det är en livsstil för den som söker det allra bästa av både komfort och elegans.
Med en smart planerad yta på 120 + 23 kvadratmeter, vilande på en friköpt tomt om 522 kvadratmeter, är detta hem en oas för den som värdesätter kvalitet och genomtänkt design.

När du kliver in möts du av en atmosfär av lyx och modernitet. Ett stilrent kök bjuder in till kulinariska äventyr medan det generösa vardagsrummet lockar till avkoppling och umgänge. Beundra detaljerna i det platsbyggda bokhyllan och låt dina ögon vandra genom de vackra pardörrarna som leder till det fridfulla sovrummet.

Men det är inte bara inomhus som förtjänar uppmärksamhet. Här finner du även ett stort inglasat uterum där du kan njuta av varma sommardagar eller mysiga kvällar året runt, tack vare den behagliga vattenburna golvvärmen.
Med två stilrena badrum, varav det ena nyligen renoverat 2022, och totalt fyra sovrum finns här gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här återfinns även en praktisk tvättstuga.

Framför huset får du plats med flertalet bilar, både under carport och på den asfalterade uppfarten.

Området kring Hagaberg är inte bara känt för sitt natursköna läge och närheten till Vedbobackens skidspår, utan också för den enkla tillgången till Västerås city och det omfångsrika utbudet av shopping och nöjen på Erikslund Shopping Center.

Missa inte chansen att göra detta exceptionella boende till ditt eget. Kontakta oss idag för att upptäcka allt som Mäsenvägen 67 har att erbjuda.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna