Djäkneberget, Västerås

Jakobsbergsgatan 31

  • 7 rum
  • 195 kvm
  • Villa
Utgångspris 13 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Sekelskiftesdröm mitt i stan

Välkommen till Jakobsbergsgatan 31. Här erbjuds en unik möjlighet att äga ett fantastiskt exempel på ett 1900-tals sekelskifteshus som har varsamt renoverats med tidsenliga metoder för att bevara dess äldre charm. Huset har anor från mitten på 1800-talet. Det här är en sällsynt chans att bo i ett historiskt hem med moderna bekvämligheter, och låt oss guida dig genom några av de tidstypiska detaljerna som gör detta hem så speciellt:

Kakelugnar: Stig in i värmen från vackra kakelugnar, som inte bara ger värme utan också lägger till en genuin sekelskiftescharm. Dessa konstfullt utsmyckade kakelugnar är en påminnelse om en tid då detaljer var av högsta värde.

Sniderier och trägolv: Utforska de många charmiga detaljerna som präglar huset, från utsmyckade sniderier till vackra äkta trägolv. Varje hörn av detta hem andas historia och elegans.

Punchveranda: Slå dig ner på den inbjudande punchverandan och upplev den tidlösa atmosfären av ett sekelskifte. Det är den perfekta platsen för avkoppling och att ta in omgivningarna.

Renoverade badrum: Njut av modern bekvämlighet med renoverade badrum som har behållit sin tidstypiska atmosfär. Här finner du en elegant balans mellan gammalt och nytt, med högkvalitativa material och bevarad karaktär. Slå dig ner i ett varmt upptappat bad och hör elden spraka från kakelugnen.

Centralt läge: Beläget på en av stadens mest eftertraktade platser, har du närheten till Djäkneberget och dess vackra parkområden. En plats som erbjuder rofylldhet mitt i stadens puls.

Byggnadsmöjligheter: Fastigheten består idag av två tomter som redan är avstyckade, vilket ger dig möjligheten att bygga nytt på tomten där växthuset står idag om du köper båda fastigheterna. En spännande potential för framtida projekt.

Det här är ett hem som erbjuder det bästa av två världar - den tidlösa skönheten i sekelskiftets arkitektur och moderna komfort. Missa inte chansen att äga detta historiska mästerverk och skapa ditt eget kapitel i dess rika historia.

Välkommen hem.

Boka visning

  • Bokad visning - Anmälan sker via mäklarens hemsida

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Djäkneberget, Västerås

Jakobsbergsgatan 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.