Badelunda, Västerås

Vargbogatan 17

Såld
  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Villa

Exklusivt radhus med gavelläge på eftertraktade Hemdal!

Besiktigad - Välkommen till detta fantastiska radhus med gångavstånd till Västerås sjukhus - beläget i det eftertraktade området Hemdal och uppfört med högkvalitativa material år 2019.

Upplev en välkomnande atmosfär när du kliver in i detta radhus med 2,70 i takhöjd, vars stilrena och moderna design skapar en omedelbar känsla av hemtrevnad och bekvämlighet. En imponerande framsida hälsar dig välkommen med en elegant entré och möjlighet till bekväm parkering för bil. När du kliver in i huset möts du av en genomtänkt planlösning med zonindelad golvvärme på hela entréplanet. Här finner du köket och vardagsrummet i öppen och modern planlösning, utöver detta har du även ett stilrent och stort badrum med dusch och tvättutrymme i form av tvättmaskin och torktumlare, anpassat för en praktisk vardag. Genom vardagsrummet tar du dig ut till den generösa altanen och insynsskyddade trädgården, vilket gör det till en idealisk plats för umgänge och avkoppling. På övervåningen väntar ytterligare komfort med ytterligare ett badrum, detta med badkar och golvvärme. Samtliga tre sovrum i varierande storlek ger flexibilitet för familjen att trivas och växa, varav två av de har ett fantastisk ljusinsläpp från två väderstreck.

Läget är oslagbart med endast några minuters promenad till Västerås sjukhus, en kort cykeltur till Västerås City och fem minuter med bil till shoppingområdet Hälla Shopping. Området är högt eftertraktat, och med en begränsad tillgång på bostäder blir detta ett unikt tillfälle att bli ägare till detta exklusiva boende.

Missa inte chansen att kalla detta radhus för ditt hem och ta del av den höga livskvalitet som Hemdal har att erbjuda.
Välkommen hem till ett livsstilsboende utöver det vanliga!

Mer om mäklarna